Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Dezintoxicarea fizica si psihica - Tehnici si produse

Dezintoxicarea fizica si psihica - Tehnici si produse
ISBN: 973-8975-32-3
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 272
Format: 13x20
29,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''Dezintoxicarea fizica si psihica - Tehnici si produse''


Foarte importantă este legătura chakrei inimii cu timusul. Până nu demult specialiştii credeau că activitatea timusului se opreşte la 14-16 ani. Dar dacă iubirea este prezentă şi Anahata chakra funcţionează bine. timusul funcţionează toată viaţa şi produce hormonii numiţi timozine care influenţează capacitatea individului de a lupta împotriva bolii de-a lungul întregii vieţi, prin amplificarea activităţii diferitelor tipuri de limfocite T.

Blocajele chakrei inimii pot apărea ca urmare a incapacităţii de a exprima iubirea şi mai ales din cauza lipsei iubirii de sine.

Dezechilibrele emoţionale şi spirituale produc blocarea curgerii energiei prin chakra inimii, ceea ce conduce la disfuncţii celulare la nivelul timusului.

Pentru ca chakra inimii să se deschidă total, omul trebuie să ajungă la iubirea necondiţionată, care este cea mai înaltă formă de iubire spirituală.

Să facem totul cu bucurie!! Să semănăm bucurie, să îmbrăţişăm cu bucurie fiecare clipă pe care o trăim, să ne rugăm cu bucurie! Pentru că tot ceea ce iese din noi ne formează, şi din bucuria noastră se hrăneşte universul!

În Evanghelia lui Ioan este scris: "Dumnezeu este iubire şi cei ce rămâne în iubire rămâne în Dumnezeu şi Dumnezeu rămâne în El" (Ioan 4,16)


Dezintoxicarea fizică şi psihică este o condiţie esenţială a VINDECĂRII, uneori fiind prima etapă necesară, alteori constituindu-se în chiar terapia propriu-zisă. Avantajele dezintoxicării fizice sunt:

- Curăţă de toxine în primul rând intestinul gros, locul unde se strâng cele mai multe şi periculoase otrăvuri;

- Prin curăţirea intestinului gros se uşurează extraordinar munca ficatului, această uzină a organismului cu peste 500 de funcţii şi milioane de miliarde de reacţii biochimice pe zi. Se ştie că ficatul este principalul organ de neutralizare a otrăvurilor şi toxinelor din organism;

- Intestinul gros fiind curat, toxinele şi microbii care au migrat în ţesuturi revin aici, şi vor fi eliminaţi mult mai uşor;

- Calitatea şi pH-ul sângelui revin la normal ceea ce înseamnă o mai bună funcţionare a tuturor organelor corpului pentru că sângele, cel care aduce nutrienţii la acestea, este acum fără toxine;

- Se reface flora intestinală normală în special cea prietenoasă;

- Sistemul imunitar revine la o funcţionare normală şi eficientă pentru că terenul a fost curăţat, şi orice agresiune a microbilor sau viruşilor va fi mult mai uşor şi mai repede rezolvată;

- Toate substanţele folosite pentru terapii (medicamente, suplimente alimentare, remedii, etc.) vor fi asimilate într-un procent mult mai mare (chiar până la 100%) efectul lor fiind astfel mult mai rapid şi puternic;

- Mintea noastră va fi mai limpede, creierul va funcţiona mai eficient pentru că sângele nu mai aduce toxine la el şi viaţa va fi mai frumoasă.

…după dezintoxicarea fizică, un proces care durează 1 - 3 luni sau chiar mai mult trebuie să nu mai revenim la alimentaţia greşită de dinainte, să folosim cât mai multe alimente vii în stare naturală, neprelucrate, să încercăm să menţinem proporţia 80% alimente alcaline, 20% alimente acide şi să repetăm o cură de dezintoxicare de 1-2 ori pe an pentru a nu se mai strânge depozite mari de toxine în organism.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.1447 sec
loader
Caut in catalog...
loader