Dezvoltă-ţi abilităţile de comunicare

Dezvoltă-ţi abilităţile de comunicare
-10%
Preț: 25,20 RON
28,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0203-5
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 120
Format: 13x20

DESCRIERE

Dezvoltă-ţi abilităţile de comunicare - Roz Townsend

 
... oamenii se simt motivati atunci când hotãrãsc ei însisi cã doresc sã învete. Cu cât mai mare e dorinta, cu atât mai eficient va fi procesul de învãtare. Trebuie sã atrageti ATENTIA SI INTERESUL auditoriului de la începutul fiecãrei prezentãri.
 
În cadrul programului meu pentru deprinderea abilitãtilor de comunicare, îi felicit pe participanti pentru ocazia care li s-a oferit. Le spun cã în mod evident ei detin deprinderi tehnice foarte bune, care justificã prezenta lor în actuala functie, altfel nu li s-ar fi oferit acest program.
 
Dupã care adaug:
 
Succesul are putin de-a face cu expertiza voastrã tehnicã! Abilitãtile de comunicare si de a tine o prezentare sunt cele care vor determina viitorul vostru!“ Înaceastã etapã, majoritatea participantilor par putin uimiti, însã mai apoi înteleg ceea ce vreau sã spun.
 
Dacã doresc sã obtinã succesul, trebuie sã stie cum sã iasã în evidentã si sã îsi prezinte într-o manierã clarã ideile în faþa oamenilor. De obicei în acest punct ei devin fascinati si implicatii total în îmbunãtãtirea abilitãtilor de comunicare.
 
Care sunt întrebãrile ascunse pe care vi le adreseazã publicul?
 
Dacã rãspundeþi la urmãtoarele întrebãri pe care toti cei care vã ascultã le au în minte, le veti oferi acestora un motiv pentru a vã acorda atenþia lor.
 
1. „Ce am eu de câstigat?“ O observatie comunã e cã atitudinea ascultãtorilor se armonizeazã cu interesul personal. Acest lucru înseamnã cã devenim mai atenþi atunci când vedem un beneficiu personal...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Dezvoltare personala

Created in 0.0643 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.