Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Dezvolta-ti Increderea in Sine si vei atinge succesul

Dezvolta-ti Increderea in Sine si vei atinge succesul
ISBN: 973-94-66-24-0
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 115
Format: 13x20
12,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Dezvolta-ti Increderea in Sine si vei atinge succesul''


...increderea in sine este acea forta interioara care confera fiintei umane capacitatea de a face fata tuturor provocarilor vietii. Cu totii ne-am nascut cu talente potentiale, dar depinde de fiecare dintre noi cum recunoastem si cum utilizam aceste daruri.

Se stie ca omul devine ceea ce gandeste. Tocmai de aceea pentru a avea succes in viata este necesara o gandire pozitiva si o incredere de nezdruncinat.

Aceasta carte trateaza conceptul de incredere in sine sub toate aspectele si ofera tehnici simple si sigure pentru dezvoltarea acesteia.

...încrederea în sine nu este ceva exterior, ea este undeva în adâncul fiinţei noastre şi noi trebuie să o activăm. Aşa cum am menţionat în capitolul precedent, încrederea în sine este o manifestare a forţei vieţii, care este responsabilă cu creşterea şi evoluţia noastră mentală.

Din cauza circumstanţelor negative, a mediului şi a influenţelor sociale încrederea noastră în sine se erodează şi-şi pierde forţa. Apoi, experienţele negative înăbuşesc încrederea în sine. "Increderea în sine", care este parte a procesului nostru de creştere, atât mental cât şi fizic, este subminată de un negativism care se manifestă sub forma unui complex de inferioritate.

............

...încrederea în sine nu poate fi distrusă total, deoarece este o calitate înnăscută care face parte din procesul nostru de creştere şi de evoluţie. Doar că ea poate fi reprimată de către forţe externe, prin condiţionarea minţii. Se formează astfel un sindrom negativ. Putem depăşi acest sindrom prin adoptarea unei poziţii pozitive puternice în viaţă.

Legea naturii este aceea că nici un efort depus nu rămâne fără rezultat. Sindromul negativ se întăreşte doar atunci când noi rămânem pasivi şi ocolim iniţiativa....

Noi însă avem capacitatea de a depăşi acest sindrom, acţionând neîncetat pentru atingerea unui scop. Hotărârea de a acţiona se numeşte voinţă.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.0907 sec
loader
Caut in catalog...
loader