Dictionar explicativ ilustrat scolar - DES

Dictionar explicativ ilustrat scolar - DES
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2018
Pagini: 575
Format: 13x20

DESCRIERE

Dictionar explicativ ilustrat scolar - DES

 
Această lucrare, cuprinzând termeni dintr-o multitudine de domenii (lingvistică, istorie, geografie, ştiinţele naturii, informatică, matematică etc.), se adresează în mod special elevilor din ciclul gimnazial, precum şi tuturor celor care ştiu foarte bine că folosirea dicţionarului limbii române, pe lângă multiplele sale aspecte educative, are un important rol în însuşirea temeinică a unor cunoştinţe.

Nevoia de informaţii şi lămuriri noi legate de vocabularul românesc actual constituie un îndemn spre consultarea dicţionarului, care îi poate oferi elevului un instrument sigur de orientare ori de câte ori va căuta să cunoască înţelesul unui cuvânt nou sau înţelesul real al unui termen auzit şi folosit (poate greşit) în vorbire de nenumărate ori, dar al cărui sens adevărat era vag cunoscut sau era doar dedus din context.
 
Autor(i): Ecaterina Niculescu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0533 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.