Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Dictionar roman-german - Mihai Anutei

Dictionar roman-german - Mihai Anutei
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 1620
Format: 17x24
Categoria: Limba germana
180,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Dictionar roman-german - Mihai Anutei

 
... un „Dictionar roman — german" de volumul si structura celui de fata satisface o veche cerinta lexicografica. 

Cele aproximativ 60000 de cuvinte-titlu romanesti si corespondentele lor in limba germana evidentiaza limbajul colocvial, social-politic, economic, tehnico-stiintific, cultural-artistic si sportiv folosit curent in activitati profesionale, contacte, relatii, actiuni si imprejurari cotidiene. Sunt incluse si cuvinte regionale, invechite sau arhaice care se intalnesc in lectura operelor clasice ale celor doua literaturi. 

Pentru a indica integral structurile morfologice flexionare, la inceputul dictionarului este prezentata o sinteza functionala a paradigmelor de declinare si conjugare in limba romana, in care fiecare cuvant-titlu isi gaseste practic modelul de flexiune proprie. 

Dictionarul prezinta vocabularul modern si contemporan al celor doua limbi, romana si germana, in locutiuni, sintagme, proverbe, zicatori, maxime si expresii idiomatice care acopera o larga gama stilistica (limbaj literar, elevat, familiar, popular, regional, ar. gotic, livresc etc.), realizand astfel o stransa legatura intre sintaxa si semantica. 

Intelegerea exacta a sensurilor cuvantului-titlu si alegerea celui cautat este inlesnita prin prezentarea unor sinonime romanesti, iar traducerea in limba germana prezinta, de regula, mai multe variante stilistice si particularitati lingvistice specifice spatiilor de limba germana care cuprind Austria si Elvetia. 

Prin bogatia stratificarii si a variantelor stilistice, a constructiilor frazeologice a expresiilor idiomatice, dictionarul este, in primul rand un ghid util traducatorilor, dar in acelasi timp, si un mijloc auxiliar important pentru realizarea unui invatamant modern de limbi straine. 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.1556 sec
loader
Caut in catalog...
loader