Dieta ketogenica - Un regim alimentar revolutionar care combate cancerul, stimuleaza activitatea creierului si creste nivelul energetic al organismului

Dieta ketogenica - Un regim alimentar revolutionar care combate cancerul, stimuleaza activitatea creierului si creste nivelul energetic al organismului
-15%
Preț: 34,00 RON
40,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 445
Format: 13x20

DESCRIERE

Dieta ketogenica. Un regim alimentar revolutionar care combate cancerul, stimuleaza activitatea creierului si creste nivelul energetic al organismului - Joseph Mercola

 
... scopul pentru care am scris această carte este acela de a vă ajuta să înțelegeți cum funcționează corpul uman la nivel biologic și molecular într-un mod cât mai clar, simplu și rațional, bazat pe dovezi științifice, dar și pentru a putea să realizați voi înșivă propriul proces de refacere a mitocondriilor – un program pe care îl numesc Terapie Metabolică Mitocondrială(TMM).
 
Din carte:
 
CUM SĂÎNCEPEM

In acest moment, am prezentat deja toate instrumentele de care avem nevoie şi toate testele pe care a trebuit să le facem înainte de a adopta regimul alimentar pentru arderea grăsimilor. Acum a sosit momentul să revizuim modul în care vom începe să alegem alimentele sănătoase şi să creăm condiţiile de vindecare a propriului metabolism mitocondrial.
Iată paşii pe care trebuie să îi facem pentru ca experienţa noastră cu TMM să fie cât mai reuşită, chiar de la început.
 
UMPLETI-VĂ BUCĂTĂRIA CU ALIMENTE FAVORABILE TMM
 
Căutaţi să ajungeţi cât mai curând posibil la un magazin alimentar şi cumpăraţi cât mai multe alimente favorabile TMM, pentru a le depozita pe rafturile din bucătărie şi în frigider. Este esenţial să faceţi acest lucru înainte de a începe să scăpaţi de alimentele încărcate cu carbohidraţi sau zaharuri, întrucât este de dorit să evităm momentele „Mor de foame -ce mănânc?” care ne determină să facem alegeri proaste.
 
Alocaţi-vă suficient de mult timp pentru cumpărături, astfel încât să puteţi citi cu atenţie etichetele şi să exploraţi anumite părţi ale magazinului, care ar putea să vă fie necunoscute.
 
Putem reveni la Capitolul 5, pentru o revedea analiza completă a alimentelor care fac parte integrantă din TMM. De asemenea, am creat o listă de produse alimentare -care încape pe o singură pagină -, ce poate fi consultată rapid atunci când ne facem propria listă de cumpărături, astfel încât să ştim ce produse trebuie să ajungă în coşul de cumpărături.
 
Ca bonus, putem alege două sau trei reţete, iar apoi ne vom asigura că ingredientele acestor feluri de mâncare sau gustări se află pe lista de cumpărături.
 
In momentul în care avem deja câteva alimente care ard grăsimile în frigider şi pe rafturile din cămară, putem continua să ne „curăţăm” cămara de alimentele cu aport crescut de carbohidraţi, amidon sau zaharuri.
 
Indeplinind sarcinile în această ordine, vom putea să simţim mai multă susţinere în timpul tranziţiei către o nouă modalitate de a mânca, iar sentimentul de susţinere ne Ara motiva să continuăm. Trebuie să lăsăm ca indicele nostru de referinţă să fie progresul, nu perfecţiunea...
 
...
 
SĂ ÎNLĂTURĂM TENTAŢIILE, FĂCÂND CURAT ÎN CĂMARĂ

Este mult mai uşor să rezistăm nevoii de a consuma carbohidraţi, dacă aceste produse nu se găsesc la noi acasă. O parte esenţială a pregătirii pentru adoptarea TMM constă în a ne verifica atât cămara, cât şi dulapurile, eliminând orice nu este compatibil cu planul nostru alimentar.
 
Putem oferi produsele necorespunzătoare la prieteni, sau chiar să le donăm săracilor. Dacă avem pachete sau recipiente încă sigilate, putem încerca să le returnăm magazinului şi să utilizăm banii primiţi înapoi pentru a cumpăra alimente care sunt favorabile pentru TMM. Cu cât facem mai repede acest pas. cu atât vom fi mai puţin predispuşi să cădem în ispită.

SĂ ÎNVĂŢĂM SĂ CITIM ETICHETELE
 
Pe măsură ce facem curăţenie în propria cămară şi evaluăm noile alimente pe care urmează să le aducem în casă, este important să ne îmbunătăţim aptitudinea de a citi etichetele, astfel încât să putem determina dacă un aliment este sau nu adecvat pentru regimul alimentar de ardere a grăsimilor.
 
Se începe cu cel mai important rând de pe orice etichetă nutriţională: carbohidraţi totali. Acest lucru este chiar mai important decât verificarea zaharurilor, întrucât zaharurile care alcătuiesc lanţurile de amidon sunt adesea omise de pe etichetă.
 
In mod uimitor, regulile complicate şi confuze, care guvernează ce anume numim zahăr, permit trecere liberă amidonului, care conţine totuşi lanţuri de glucoză cu peste trei molecule în lungime.
 
Totuşi scamatoria nu va scăpa nedetectată de organism, iar această glucoză va ajunge până la urmă în sânge, în acelaşi mod In care ajunge şi glucoza din zahărul obişnuit. Prin urmare, dacă pe etichetă este menţionat: 0 grame glucide şi 20 de grame carbohidraţi acest aliment nu este potrivit pentru dieta TMM...
 
 
CUPRINS:
 
Introducere
 
PARTEA 1: CUM SĂ SALVĂM METABOLISMUL
Capitolul 1. Adevărul despre mitocondrii, radicalii liberi şi grăsimile dietetice
Capitolul 2. De ce avem nevoie de terapia metabolică mitocondrială (TMM)
Capitolul 3. Paradoxul proteinelor
Capitolul 4. Efectele surprinzătoare ale fierului asupra sănătăţii mitocondriale
Capitolul 5. Ce să mâncăm în timpul TMM: cel mai curat şi mai eficient combustibil pentru organism
 
PARTEA II: VINDECAREA AVANSATĂ CU AJUTORUL TERAPIEI METABOLICE MITOCONDRIALE
Capitolul 6. înainte de a începe TMM
Capitolul 7. Cum să începem
Capitolul 8. Navigarea de-a lungul propriei tranziţii către arderea grăsimilor
Capitolul 9. Utilizarea TMM pe termen lung
Capitolul 10. Forţa postului alimentar în optimizarea sănătăţii mitocondriale
Capitolul 11. Alte modalităţi de îmbunătăţire a sănătăţii mitocondriale
In concluzie
Resurse
 
Anexa A: De la acnee la boli cardiovasculare modul în care terapia mitocondrială metabolică ajută la vindecarea multor boli
 
Anexa B: Un ghid pentru nuci şi seminţe
 
Note
Index
Mulţumiri
Despre autor
 
Vezi si alte carti din domeniul: Diete si regimuri alimentare

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0481 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.