Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Disparitia lui Adele Bedeau (Graeme Macrae Burnet)

Disparitia lui Adele Bedeau (Graeme Macrae Burnet)
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 415
Format: 13x20
34,40 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Disparitia lui Adele Bedeau (Graeme Macrae Burnet)

 
... luând‑o din loc, Manfred aruncă o privire scurtă peste umăr tocmai în momentul în care Adèle îşi arunca un picior peste şaua scuterului. Manfred îşi închipui că tânărul o întreabă despre el, cine este.
 
Un tip de la restaurant, ar fi sunat răspunsul ei. Manfred locuia la vreo zece minute de mers pe jos, într‑un apartament de la ultimul etaj al unui bloc construit în anii ’60, un bloc mai retras de pe Rue de Mulhouse.
 
Apartamentul lui era alcătuit dintr‑o bucătărioară, un dormitor, o cameră de zi pe care Manfred o folosea foarte rar şi o baie mică cu duş. Bucătăria dădea spre un părculeţ plin de verdeaţă, străjuit de alte blocuri la fel ca al lui.
 
În parc erau bănci pentru locatari şi un loc de joacă pentru copii. La bucătărie avea un balcon mic care la apus era luminat de ultimele raze ale soarelui, dar Manfred rareori şedea pe balcon, de teamă ca nu cumva ceilalţi locatari să aibă impresia că are cine ştie ce curiozitate bolnavă față de locul de joacă din parc.
 
De multe ori oamenilor li se par dubioși bărbații neînsurați trecuți de treizeci de ani, mai ales dacă sunt unii discreți care îşi văd de treburile lor. Manfred îşi ţinea apartamentul în perfectă ordine şi curăţenie.
 
Odată ajuns acasă, Manfred îşi mai turnă un pa‑ har din sticla de pe bufetul din bucătărie şi îl dădu pe gât. Apoi îşi mai turnă încă unul, pe care îl luă cu el în dormitor.
 
Luă cartea de pe noptieră, dar nu o deschise. Întâlnirea cu Adèle îl tulburase, ba s‑ar putea zice chiar că îl stârnise.
 
Nu din pricină că ea îi spusese pe numele mic, ci mai degrabă din pricina faptului că atunci când sosise prietenul ei, brusc fata trecuse din nou la „Monsieur“, de parcă s‑ar fi temut să nu dea impresia că între ei doi ar fi ceva.
 
Manfred nu se gândise niciodată că ar exista ceva între ei, dar fata ar fi putut foarte bine să‑i spună doar noapte bună, fără să i se adreseze nicicum.
 
Şi totuşi, ea ascunsese intenţionat de iubitul ei acel moment de mică intimitate pe care îl trăiseră ei doi împreună...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 2.1970 sec
loader
Caut in catalog...
loader