Distruge-ți obiceiurile nocive! Ediție de colecție - Joe Dispenza

Distruge-ți obiceiurile nocive! Ediție de colecție - Joe Dispenza
-8%
Preț: 73,60 RON
80,00 RON (-8%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-1196-9
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 528
Format: 15x23

DESCRIERE

Distruge-ți obiceiurile nocive! Ediție de colecție - Joe Dispenza

 
Sinele cuantic

În trecutul îndepărtat, fizicienii considerau că lumea este alcătuită din materie şi spirit şi, mai apoi, din materie şi energie. Fiecare dintre ele era considerată a fi complet separată una de celelaltă... însă lucrurile nu stau deloc aşa! Cu toate acestea, dualitatea minte/materie ne-a modelat primele concepţii asupra lumii, şi anume că realitatea este în mod fundamental predeterminată, iar oamenii nu pot face mare lucru ca să schimbe acest determinism, nici prin acţiune proprie, nici prin gânduri.
 
Să dăm timpul înainte, spre concepţia contemporană, aceea că facem parte dintr-un câmp vast şi invizibil de energie, care conţine toate realităţile posibile şi răspunde gândurilor şi sentimentelor noastre. După cum oamenii de ştiinţă din zilele noastre cercetează legătura dintre gând şi materie, şi noi suntem nerăbdători să facem la fel în viaţă.
 
Aşa că ne punem întrebarea: Pot să-mi creez propria realitate prin intermediul minţii? Dacă da, există cumva vreo abilitate pe care s-o putem deprinde şi folosi pentru a ajunge ceea ce vrem să fim şi pentru a ne crea viaţa pe care vrem s-o trăim?
 
Să fim cinstiţi — nimeni nu e perfect. Fie că vrem să facem vreo schimbare în sinele nostru fizic, emoţional ori spiritual, cu toţii ne dorim acelaşi lucru: o viaţă ca versiune idealizată a ceea ce credem şi suntem convinşi că putem fi. Când ne privim în oglindă şi ne vedem „aripioarele“, vedem reflectată mai mult decât imaginea aceea uşor durdulie. Şi, în funcţie de starea noastră de spirit din ziua respectivă, mai vedem şi o versiune mai zveltă, mai în formă a propriei persoane, sau una mai greoaie, mai îndesată. Care dintre imagini e cea reală?

Întinşi în pat seara, trecând în revistă cele petrecute peste zi şi strădaniile de a deveni mai toleranţi, mai puţin impulsivi, nu vedem doar părintele răstindu-se la copil pentru că nu a executat rapid şi fără comentarii o cerinţă simplă. Ne apare fie un sine angelic a cărui răbdare a fost canonită ca o victimă nevinovată pe eşafod, fie un căpcăun oribil care nimiceşte respectul de sine al copilului. Care dintre aceste imagini e reală?...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0501 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.