Doamna Nobel - Lisa Stromme

Doamna Nobel - Lisa Stromme
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-779-660-5
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 352
Format: 13x20

DESCRIERE

Doamna Nobel - Lisa Stromme

 
... au sosit trandafirii. Căpșoare învăpăiate cu roșu, roz aprins și galben. strălucesc din găleți, dând un avertisment: Admirați-ne, dar nu ne despărțiți. stă câțiva pași mai în spate și-și ține cuțitul strâns în buzunarul de la șorț.
 
Trandafirii înfloriți sunt deosebiți și nu prea-i convin când primește comenzi. Vrea să țină aici, la florărie, cupele astea de petale de foc care par de neînvins. Dar a venit o comandă de la römertherme și Frau schiegl n-o să renunțe la trandafiri.
 
Trebuie tăiați, legați și livrați, ori plata o să fie oprită și o să fie mai puțin pentru tata, mama și ăia mici. din ce în ce mai puțini, se pare, așa stă treaba cu florinii în ziua de azi. Frau schiegl tușește în față. sofie pune mâna pe cuțit și se apropie de trandafiri ca o ucigașă.
 
— iertați-mă, zice ea șoptit.
 
— da’ ce-i cu comanda de la römertherme? sofie? strigă Frau schiegl din față.
 
— o fac, zice sofie, apucând un mănunchi de trandafiri.
 
— römertherme, am spus. römertherme! zice ea cu glas scâr țâitor și aspru.
 
— o fac, spune ea un pic mai tare și-și scoate cuțitul din buzunar. Frau schiegl se duce în spate, târșâindu-și picioarele, cu mâinile înfipte în șolduri, ținându-și brațele ca niște triunghiuri ascuțite de o parte și de alta. un șal cenușiu abia i se ține de coa te și atârnă fleșcăit ca o rufă udă întinsă pe frânghie la uscat.
 
Frau schiegl nu e floare. este buruiana ațoasă din mijloc de la schiegl’s Blumengeschäft, cea mai cunoscută florărie din Baden. o scârbă de femeie, neagră la față, cu dinți îngălbeniți și obraji supți din cauza trasului din pipă.
 
Soțul ei, care era de mult pe lumea cealaltă din cauza băuturii, a lăsat bobocul de fată să se ofilească și să se treacă. singurii boboci care dau acum sunt de la florile care o înconjoară...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

28,80 RON
32,00 RON (-10%)
Created in 0.0514 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.