Dominic - William Steig

Dominic - William Steig
Preț: 34,34 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-086-398-4
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 168
Format: 14x18

DESCRIERE

Dominic - William Steig

 
... Dominic era plin de viaţă si zglobiu, gata oricând de acţiune. Într-o zi, simţindu-se mai neastâmpărat decât de obicei, a decis că în cartierul lui se întâmplă prea puţine lucruri pentru setea lui de aventură. Aşa că n-avea încotro, trebuia să plece spre alte zări.

Era posesorul unei puzderii de pălării pe care îi plăcea să le poarte nu pentru că-i ţineau de cald sau îl protejau de soare sau îl apărau de ploaie, ci pentru variatele efecte pe care le produceau: dezinvolt, ultraelegant, solemn ori marţial. Le-a împachetat, împreună cu preţiosul lui piccolo si alte câteva lucruri, si le-a pus pe toate într-o bocceluţă măricică pe care-a prins-o de capătul unui băţ astfel încât să poată fi cărată uşor pe umăr.

Fiind prea nerăbdător să bată vecinătăţile pentru a-si lua rămas-bun de la toată lumea, a scris un anunţ si l-a prins într-un cui pe uşa de la intrare: „Dragi prieteni, plec oarecum pe fug. ca s. v d lumea larg, aşa c. n-am timp să-mi iau rămas-bun de la fiecare în parte. Vă îmbrăţişez pe toţi si vă adulmec drăgăstos. Nu ştiu când o să mă întorc. Dar de întors, o să mă întorc. Dominic."

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0455 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.