Domni și Doamne - Marta Petreu

Domni și Doamne - Marta Petreu
-20%
Preț: 28,00 RON
35,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-8094-8
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 280
Format: 15x22

DESCRIERE

Domni și Doamne - Marta Petreu

 
... in aceeaşi zi, 18 decembrie 1962, Horia Stanca îi scrie lui Radu, din Bucureşti, o epistolă, începînd cu scuze: „Dragă Radu, nu ţi-am scris tare de mult. E adevărat”, apoi îi comunică pe puncte ştiri şi proiecte literare, încheind cu obsesia lui, petrecerea de Anul Nou: „10. Mi-e foarte dor de tine şi dacă încasez de Crăciun bani mai mulţi nu este exclus să apar de Revelion la Cluj pentru 2, 3 zile. Aş fi cu voi la bucurie, că la necazuri mă resemnez aici singur”.

Din nou, epistola este dovada stridentă că Horia Stanca, căruia din păcate nu îi mergea grozav la Bucureşti, nu era deloc la curent cu problemele grele, de viaţă şi de moarte, ale fratelui său mai mic şi ale familiei acestuia.
 
Pe el îl preocupa, şi-n corespondenţa privată, şi-n citatul capitol V din memoriile lui, petrecerea de An Nou!

La Medicala III, spital specializat din-totdeauna în boli digestive, s-a ridicat o mare problemă, oxigenul, căci pacientului nu-i ajungeau tuburile de oxigen, deşi au fost cerute, împrumutate şi aduse de la toate clinicile din oraş. Cam după patru sau cinci zile, cel mai probabil duminică,...
 
CUPRINS:
 
Cuvînt-înainte  
Cornelia Blaga   
Unde a pierit frumuseţea 
Un testament religios    
Doti    
Agopian, între magia imaginaţiei şi deşertăciunea lumii  
Scriind din rană
ca dintr-o călimară 
Alesul

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0526 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.