Dorinta, volumul 1 din seria Fratii Steel

Dorinta, volumul 1 din seria Fratii Steel
-10%
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-400-607-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 296
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Dorinta, volumul 1 din seria Fratii Steel - Helen Hardt

 
... totul la femeia asta era sexy.

Marjorie îmi spusese că e drăguţă, şi văzusem fotografii cu ea, dar o nedreptăţeau pe Jade Roberts. Până şi modul în care mânca era sexy... felul în care îşi lingea buzele după fiecare înghiţitură şi apoi şi le ştergea delicat cu şerveţelul. Totuşi, o singură firimitură de la chifla burgerului i s-a lipit de marginea stângă a buzei de jos. Doamne, să fi fost firimitura aceea!
 
Voiam s-o ling şi apoi să-i urmăresc conturul buzelor cu limba înainte să mi-o vâr în gura ei dulce şi s-o sărut cu putere.
Hârtia de la burgerul ei a foşnit când a făcut-o ghemotoc şi a pus-o în pungă. Când s-a întins să o ia pe a mea din poală, iar degetele ei mi-au atins în treacăt interiorul coapsei, mi s-a întărit scula. Da, exact asta-mi trebuia — o a dracului de erecţie în maşină. A mototolit şi hârtia mea şi a aruncat-o în pungă.

Să spun ceva? Habar n-aveam. Era prietena lui Marjorie, nu a mea. Măcar dacă ar fi putut s-o ia Ryan sau Jonah de la aeroport. încă douăzeci de minute...
 
—    Abia aştept s-o văd pe Marj, a spus ea.

Clar, făcea conversaţie. Uitase că abia o văzuse pe Marj săptămâna trecută la nunta anulată? Era a doua oară când făcea gafa asta. Nu mi-am putut stăpâni un chicot, dar am reuşit să nu scot niciun sunet. Era simpatică.

—    Da, şi ea e entuziasmată că vii să locuieşti aici.

—    Apreciez foarte mult că mă lăsaţi să stau cu voi la fermă până mă pun pe picioare.

—    Nicio problemă. Avem destul loc.

—    Ah, da, ştiu. Am venit în vizită la Marj la fermă în anul doi, în vacanţa de primăvară. Tu nu erai... ăăă...

—    Eram în Irak.

Să mor dacă înţeleg de ce oamenii detestă să spună cuvântul „Irak". Eu am fost acolo. Am văzut nişte porcării pe care n-ar trebui să le vadă niciun om. Dar era un fapt împlinit, de ce s-o iei pe ocolite? ( ăi siguranţă nu era prima dată când vedeam asemenea porcării.

Jade şi-a dres glasul.

-Da.

Tăcere câteva clipe. Apoi...

—    Cred că e foarte eroic ce ai făcut acolo. Am foarte mult respect la|ă de armata noastră.

—    N-am facut-o ca să fiu erou.

—    Ah, nu asta am vrut să sugerez...

—    Nu sunt vreun erou, ochi-albaştri.

l-am spus „ochi-albaştri''?

—    De fapt, sunt atât de departe de a fi erou, cât eşti şi tu.

Nu ştiu ce mă aşteptam să spună la faza asta, dar sigur nu la asta.

—    Chiar nu contează ce crezi tu, nu-i aşa? Eu cred că toţi cei care ne servesc patria sunt eroi. Asta e definiţia mea personală şi mi-o păstrez.

Am clătinat din cap. Câtă naivitate! Oare eu oi fi fost vreodată atât de naiv în viaţa mea? Nu de la primul meu deceniu pe Pământ, şi chiar şi atunci nu cred că eram atât de inocent pe cât era ea acum...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0510 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.