Dosarul DELTA 2 - Intraterestrii suntem Noi

Dosarul DELTA 2 - Intraterestrii suntem Noi
-10%
Preț: 38,70 RON
43,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 510
Format: 13x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Dosarul DELTA 2 - Intraterestrii suntem Noi. Dosarul Reptilian. Civilizatia subpamanteana- Emil Strainu

 
EXTRATEREŞTRII VENUSIENI
 
Venusienii pe Venus
 
Specialiştii presupun că urmele formelor de relief care ar fi fost propice vieţii pe planeta Venus ar fi dispărut în urmă cu câteva sute de milioane de ani. Intr-un studiu publicat în revista Geophysical Research Letters, o echipă de cercetători americani a simulat înfăţişarea pe care se presupune că ar fi avut-o Venus, recreând modul în care suprafaţa acesteia a arătat, dar şi cantităţile de radiaţii solare care ajungeau aici.
 
Rezultatele experimentului i-au determinat pe savanţi să ajungă la concluzia că planeta a fost locuibilă în urmă cu 2, 9 miliarde de ani şi până acum 715 milioane de am, deoarece, aici, temperatura, dar şi suprafeţe de apă erau similare cu cele de pe Terra.
 
Cu toate acestea, nu au fost descoperite până acum dovezi care să indice prezenţa apei pe suprafaţa lui Venus, cum se întâmplă, de exemplu, în cazul planetei Marte (vezi capitolul „Extratereştrii pe Marte").
 
Aici, cercetătorii au identificat amprentele fostelor râuri şi oceane şi cred că astfel de structuri ar putea fi găsite şi pe Venus, însă acestea au fost reconturate în timpul activităţilor vulcanice petrecute în urmă cu peste 700 de milioane de ani.
 
Specialiştii au presupus că, din moment ce pe Venus a existat un mediu locuibil, nu ar trebui să excludem posibilitatea ca aici să fi existat forme de viaţă: „Ambele planete au avut oceane în care apa ar fi putut intra în contact cu rocile şi moleculele organice, dând naştere unor procese chimice.
 
Din câte ştim până acum, acestea sunt condiţiile care fac posibilă apariţia vieţii", susţine David Grinspoon, unul dintre coordonatorii studiului realizat de Institutul de Ştiinţe Planetare din Arizona (SUA).
 
Deşi Venus a fost locuibilă timp de aproape 2 miliarde de ani, este incert dacă formele complexe de viaţă s-ar fi putut dezvolta în această perioadă. In acest sens, ni se dă ca exemplu cazul Terrei, unde dezvoltarea organismelor complexe a durat aproximativ 3 miliarde de ani.
 
Chiar dacă istoria locuirii pe Venus ar putea fi luată în considerare, oamenii de ştiinţă spun că, totuşi, avem nevoie de mult mai multe informaţii pentru a ajunge la o concluzie în acest sens.

Venusienii pe Terra
 
Timp de două secole, în perioada cuprinsă între anii 1600 şi 1800, imperiul japonez a fost unul dintre cele mai izolate locuri de pe suprafaţa globului terestru. Orice contact cu alte civilizaţii pe care Japonia l-a avut în toată această perioadă a fost consemnat cu minuţiozitate de cronicarii vremii.
 
O întâmplare ieşită din comun s-a petrecut în anul 1803, într-un sat de pescari japonezi. Aceştia au fost surprinşi să vadă un vapor cu o formă deosebită care se apropia de ţărm. Mulţi dintre ei au plonjat în apă să întâmpine misteriosul vapor. Partea superioară a vaporului era vopsită în roşu şi avea ferestre din cristal. In interiorul vasului, pereţii erau decoraţi cu texte într-o limbă necunoscută.
 
In interiorul vaporului, au observat o tânără care avea o înfăţişare diferită celei cu care erau japonezii obişnuiţi. Pielea era foarte albă, părul era de culoare roşu aprins, iar ochii aveau dimensiuni mari. Femeia ţinea în braţe o cutie.
 
Pescarii au încercat să comunice cu tânăra, însă aceasta a refuzat orice formă de comunicare. în momentul în care pescarii au încercat să urce pe vapor, acesta a luat viteză şi a dispărut în apele Oceanului Pacific. Această apariţie bizară a mai fost semnalată şi în alte zone ale Japoniei, în aceeaşi perioadă.
 
Coincidenţă sau nu, un trib de indieni din America de Nord a prezentat unor cercetători o bară pe care sunt...
 
 
DIN CUPRINS:
 
Cuvânt înainte 
Prefaţă
Introducere la cartea a II-a          
 
PARTEA I
(Extra)tereştrii suntem noi
 
Civilizaţia primară    
Matricea care generează lumi paralele   
Anomalii arheologice
Amprente de 270 de milioane de ani   
 
1880: Amprente din Carbonifer
1938: Zece amprente de picioare         
1968: Cea mai veche amprentă din lume       
1971: Amprenta din cenuşa vulcanică 
1976: Urme de picioare şi de dinozauri   
1931-1981: Amprente gigantice     
 
Artefacte misterioase
Bateria din Bagdad    
Călcâiul de la Aiud        
Ciocanul din Texas   
 
Cuiul dacic                                          
Desenele de la Nazca                  
Lama de cuţit din Egipt şi alte artefacte   
Mecanismul Antikythera          
 
Paleodictyonul    
Pasărea Saqqara       
Oraşul Nan Madol   
Pereţii Sacsayhuaman       
 
Stâlpul de fier din India              
Steaua Volda                                   
Capsulele timpului şi cripta civilizaţiei    
Două capsule ale timpului     
 
Cripta civilizaţiei                    
Sigilată pentru 6 milenii         
Descoperiri ale înţelepţilor indieni, de acum mii de ani       
Aacharya Charak, inventatorul medicamentelor  
 
Acharya Kanad propune teoria atomică  
Bhaskaracharya descoperă Legea gravitaţiei    
Chanakya, ilustru economist şi politician 
Garga Muni, cunoscătorul stelelor    
 
Kapila, păi intele cosmologiei    
Maharshi Bhardwaj descoperă rachetele şi avioanele   
Sushruta, tatăl chirurgiei               
Vishwamitra descoperă bombele atomice    
 
Câteva civilizaţii care nu mai sunt
Aksumiţii          
Clovis           
Cucutenienii       
Harappa
 
...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0553 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.