Dosarul unei vacanțe de groază: Al treilea caz al Detectivilor Aerieni - Ana Rotea

Dosarul unei vacanțe de groază: Al treilea caz al Detectivilor Aerieni - Ana Rotea
Preț: 34,34 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786067998726
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 200
Format: 14x20

DESCRIERE

Dosarul unei vacanțe de groază: Al treilea caz al Detectivilor Aerieni - Ana Rotea

 
... să începem prin a spune că totul a fost din vina lui Mimi, profa de română, şi a maniei ei de a-şi face conexiuni prin toată ţara. Prin Mimi, şcoala unde învăţau Detectivii Aerieni a ajuns să discute încheierea unui parteneriat cu o şcoală din Bran, localitate despre care cred că ştim cu toţii că este convenabil situată într-o zonă de munte şi că este asociată, de regulă, cu vacanţa. [COPIII DIN BRAN: Care vacanţă, că noi mai mult facem şcoală în Bran!]
 
Drept urmare s-au anunţat mulţi amatori pentru cele şase locuri oferite copiilor din şcoala noastră care ar fi dorit să-i însoţească pe profesori la Bran, pentru încheierea parteneria-tului cu pricina. Erau toţi dornici să fie scutiţi de la ore în cele câteva zile de activităţi interşcolare şi, în plus, circulau ceva zvonuri care făceau ca totul să pară şi mai atrăgător.

— Nu fiţi fraieri! striga Bobo, zvonerul principal, cocoţat pe catedră într-una dintre pauze. Asta nu e colaborare între şcoli, e vacanţă de Halloween! Nu vedeţi că 31 octombrie pică în zilele aşa-zisului „proiect de parteneriat“?
 
—    Are sens, a trebuit să admită prietenul său Teo, căci parteneriatele interşcolare sunt făcute pentru prezentarea tradiţiilor din cele două regiuni în care sunt şcolile, şi oare ce are Branul mai tradiţional decât Dracula?
 
—    Dracula nu are de-a face cu Branul, a încercat Ada să-i aducă cu picioarele pe pământ, dar au ignorat-o cu toţii, nefiind deloc palpitant ce spunea ea.
 
—    Şi de ce n-au zis că e minivacanţă atunci? au întrebat unii mai sceptici.
 
—    Profii nu aveau cum să scrie în planificările lor „avem chef de nişte zile libere cu petrecere de Halloween“ şi i-au zis parteneriat, capete seci ce sunteţi! a pufnit atotştiutorul Bobo, pierzându-şi răbdarea în faţa limitărilor celorlalţi...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0427 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.