Dreptul social al Uniunii Europene in practica. Partea a II-a - Claudia-Ana Moarcas

Dreptul social al Uniunii Europene in practica. Partea a II-a - Claudia-Ana Moarcas
-5%
Anul publicării: 2019
Pagini: 552
Format: 17X24
Categoria: Drept european
Preț: 94,05 RON
99,00 RON (-5%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Dreptul social al Uniunii Europene in practica. Partea a II-a - Claudia-Ana Moarcas

 

DIN CUPRINS:

 

Structură şi metodologie    15
Ab Unione condita    17
Bibliografie    34
Capitolul I. Libera circulaţie a lucrătorilor şi accesul pe piaţa muncii în UE
Fişa tehnică a    Regulamentului nr. 589/2016    35
Fişa tehnică a    Regulamentului nr. 492/2011     39
Fişa tehnică a    Directivei 2011/98/UE    43
Fişa tehnică a    Directivei 2005/36/CE    48
Fişa tehnică a    Directivei 2013/55/UE    54
Fişa tehnică a    Directivei 2004/38/CE    64
Fişa tehnică a Directivei 2016/801    70
Fişa tehnică a Directivei 2006/123/CE    75
Fişa tehnică a Directivei 98/5/CE    80
Întrebări, grile, studii de caz    83
Regulamentul nr. 492/2011 privind libera circulaţie a lucrătorilor în
cadrul Uniunii    88
Directiva 2004/38/CE privind dreptul la liberă circulaţie şi şedere pe teritoriul statelor membre pentru cetăţenii Uniunii şi membrii
familiilor acestora    90
Directiva 2011/98/UE privind o procedură unică de solicitare a unui permis unic pentru cetăţenii ţărilor terţe în vederea şederii şi ocupării unui loc de muncă pe teritoriul statelor membre şi un set comun de drepturi pentru lucrătorii din ţările terţe cu şedere legală
pe teritoriul unui stat membru    106
Directiva 2005/36/CE privind recunoaşterea calificărilor
profesionale    112
Directiva 2006/123/CE privind serviciile în cadrul pieţei interne    128
Directiva 98/5/CE de facilitare a exercitării cu caracter permanent
a profesiei de avocat într-un stat membru, altul decât cel în care
s-a obţinut calificarea    140
Capitolul II. Egalitatea de tratament şi principiul nediscriminării
Fişa tehnică a Directivei 2010/41/UE    152
Fişa tehnică a Directivei 2006/54/CE

 

...........

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1346 sec