Du-te cu el - Agnes Ledig

Du-te cu el - Agnes Ledig
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2020
Pagini: 352
Format: 13X20

DESCRIERE

Du-te cu el - Agnes Ledig

 
... ne imploră în genunchi să-i salvăm fiul.

Sunt în prima linie, n-am încotro, trebuie să mă duc. Nici măcar nu e o chestiune de alegere, ci de onoare, de demnitate. De asta fac această meserie.
E vorba despre viata unei fiinte umane, chiar acolo, în imediata apropiere, viata unui copil, a copilului acestei femei căzute la pământ. Nu e timp de nicio ezitare.

Apartamentul care a luat foc este la etajul opt. Casa scărilor e inaccesibilă. Mama, terorizată, urlă că fiul ei e acolo sus, singur în apartament. Plecase să cumpere ceva în timp ce el dormea, iar când se întorsese, găsise multimea deja adunată în fata clădirii, atrasă de fumul negru si dens care iesea pe ferestre.
 
Ne imploră cu mâinile împreunate si se leagănă înainte si înapoi. Nu stiu dacă e semnul unei nebunii de moment sau modul de a căuta o alinare imposibilă. Poate amândouă.
 
E o femeie de culoare, îmbrăcată într-un caftan, peste care are o jachetă fără formă si cu mânecile uzate, de sub care iese un pântece enorm ce anuntă venirea apropiată a unui bebelus. În ciuda frigului de februarie, are slapi în picioare. Mă înnebuneste să o văd astfel, în genunchi, disperată...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0479 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.