Ducele S si jurnalista

Ducele S si jurnalista
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 304
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Ducele S si jurnalista - Hanna Lee

 
... mă ustură puţin palma, pentru că am dat destul de tare, dar se pare că pe ea nu o deranjează.
—    Tu îmi pari a fi mai obraznică decât prietena ta, am dreptate?
—    Eu aşa sper, zice ea râzând.
—    Atunci tu o să fi pedepsită mai tare.
Pare şi mai entuziasmată.
0 trag de lesă şi o ridic cu chipul la nivelul feţei mele.
—    Tu o să stai jos lângă pat şi o să te uiţi la prietena ta cum o să aibă orgasm după orgasm, în timp ce tu nu ai voie să te atingi.
—    Nu! se plânge ea făcând ochii mari.
—    Tot ce o să primeşti sunt atingerile date de asta şi îi arăt cravaşa din mâna mea, cu care o lovesc imediat peste şold. Treci jos, îi ordon, iar ea se conformează imediat, spre deliciul meu.
îmi dau jos hainele, sub privirile lor încântate şi mă urc în pat, oprindu-mă la picioarele îndoite ale blondei. Mă priveşte cu poftă, în timp ce îmi iau erecţia în mână şi mi-o frec uşor, evidenţiin-du-i mărimea impresionantă.
Cu toată modestia din mine, care cred că există pe undeva prin mine, pot spune că am fost înzestrat cu o sculă cu mult peste media altor bărbaţi şi poate că asta mi-a adus şi atâtea femei prin toate paturile în care am ajuns. Pe lângă şarmul natural şi titlul nobiliar moştenit, desigur...
—    Vreau să o gust, zice blonda lingându-şi buzele.
—    O să ai şi ocazia asta, zic încet, aplecân-du-mă peste ea, luându-i în gură sfârcul deja întărit.
îl muşc încet şi apoi îl ling, iar ea începe imediat să geamă de plăcere. Acelaşi tratament îl aplic şi celuilalt sân, tachinat mai devreme cu dinţii, cuprinzându-1 în palmă şi strângându-i sfârcul între degete. îşi arcuieşte spatele, încercând să vină mai aproape de mine, dar eu mă desprind de sânii mari şi mă ridic în genunchi, spre nemulţumirea ei.
Iau unul dintre vibratoare şi îl pornesc pe viteza cea mai mică.
—    Deschide gura.
Ca o fată ascultătoare ce e, aşteaptă cuminte să îi bag vibratorul în gură, pe care îl linge şi îl umezeşte imediat. Apoi trec jucăria peste unul dintre sâni, peste abdomen şi mă opresc la intrarea ei înfierbântată. E deja umedă, aşa că jucăria intră destul de uşor în ea, provocând-o să scoată gemete tot mai incitante.
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0473 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.