Ducesa rebelă - Sara M. Pachia

Ducesa rebelă - Sara M. Pachia
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9017-39-5
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 256
Format: 13x20

DESCRIERE

Ducesa rebelă - Sara M. Pachia

 
Anglia, Cornwall, 1850

Siebel trase la loc draperiile, apoi se băgă înapoi în pat. Ştia foarte bine de ce camerista ei le trăsese; trebuia să se trezească, dar ea, una, voia să doarmă în continuare pentru că nu reuşise să adoarmă, cu o seară înainte, şi cutreierase plaja întreaga noapte. Unul dintre lucrurile pe care le iubea la Cornwall era sunetul valurilor.
 
De fiecare dată când era neliniştită, când nu reuşea să adoarmă sau când se gândea cum putea rezolva problemele cauzate de tatăl ei se ducea pe plajă. Acolo îşi găsea liniştea. Şi cu toate că plaja era la o distanţă destul de mare de conacul în care locuia, asta nu o deranja.
 
Până acum câteva săptămâni, ajungea în câteva minute la plajă, călărind-o pe Snow, iapa ei. însă fusese nevoită să o vândă, pentru a mai face rost de nişte bani, iar acum era nevoită să meargă pe jos. însă mereu era atât de pierdută în propriile gânduri încât nici nu îşi dădea seama când ajungea.

Iar când ajungea, se aşeza pe nisip, îşi ridica ochii spre lună şi începea să plângă. Acelaşi lucru se întâmplase şi cu o seară în urmă; plânsese până la epuizare. Era disperată.
 
Nu ştia ce să mai facă pentru a face rost de bani. Oamenii din comitat mureau pe capete din cauza foametei, nici în conac nu era suficientă mâncare, iar în tot acest timp tatăl ei se dezmăţa la Londra cu mâncăruri alese şi pierdea chiar şi banii pe care nu îi avea.

Ridicându-şi ochii spre tavan, gândul îi fugi la conacul în care locuia, aflat în ruine. Nu aveau mulţi angajaţi, doar un majordom, o cameristă, o bucătăreasă şi un lacheu, care mai făcea din când în când şi pe majordomul.
 
In rest, tatăl său pierduse totul la cărţi şi, probabil, ar fi pierdut şi conacul dacă l-ar fi putut ipoteca dar, pentru că făcea parte...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Romane de dragoste

Created in 0.0493 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.