Duelul vrajilor - Sebastien De Castell

Duelul vrajilor - Sebastien De Castell
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 448
Preț: 50,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Duelul vrajilor - Sebastien De Castell

 
... am încetinit puţin ritmul, abia abţinându-mă să îmi dau ochii peste cap. Panahsi avea tot ce trebuia ca să devină unul dintre cei mai pricepuţi magi ai generaţiei noastre.
 
Ba chiar ne-ar fi putut reprezenta clanul în instanţă într-o bună zi, ceea ce ar fi fost o nenorocire, având în vedere faptul că trupul său bine clădit din naştere era contrabalansat de marea lui slăbiciune pentru tarta cu mure galbene, iar trăsăturile lui, altminteri frumoase, erau pocite de afecţiunea de piele care era rezultatul inevitabil al tartelor amintite.
 
Neamul meu cunoaşte multe vrăji, însă niciuna care să vindece de grăsime şi de ciupitul de vărsat. – Nu-i asculta, Kellen! a strigat Tennat când ne-am apropiat de cercul de coloane albe din marmură. Stătea pe nisip, în mijlocul unui cerc lat de un metru, cu braţele încrucişate peste cămaşa lui neagră din pânză.
 
Îşi tăiase mânecile ca să se asigure că toată lumea vedea că făcuse să strălucească nu una, ci două dintre benzile sale. Benzile metalice tatuate începură să lucească şi să freamăte sub pielea antebraţelor lui când el invocă magia de răsuflare şi de fier.
 
– Mi se pare adorabil că eşti pregătit să renunţi la viaţa ta ca să aperi onoarea prietenului tău gras. Ceilalţi iniţiaţi chicotiră în cor. Cei mai mulți dintre ei stăteau în spatele lui Tennat, foinduse nerăbdători. Toată lumea asista bucuroasă la o bătaie bună. Mă rog, mai puţin victima.
 
Deşi Panahsi nu semăna cu figurile strălucitoare ale magilor războinici din trecut, sculptaţi pe coloanele din faţa noastră, era de două ori mai puternic decât Tennat. Nici în ruptul capului nu ar fi trebuit să sufere o înfrângere atât de crâncenă în timpul duelului.
 
Chiar şi acum, după mai bine de două săptămâni de zăcut în pat şi cine ştie câte vrăji de vindecare, Panahsi abia reuşea să ajungă la lecţii...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

37,80 RON
42,00 RON (-10%)
Created in 0.0597 sec