Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Dumnezeu mi-a vorbit

Dumnezeu mi-a vorbit
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 185
Format: 19x20
25,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''Dumnezeu mi-a vorbit''Cauţi pacea?


O vei găsi, dar pentru această pace să nu depinzi niciodată de o altă persoană sau de vreo condiţie din afară.

Numai în Mine poate fi găsită acea pace care depăşeşte toată înţelegerea.

De câte ori nu ai crezut că vei găsi pacea atunci când condiţiile vor fi prielnice? Sau când vei fi în locul potrivit?
Sau când relaţia ta cu o anume persoană va merge bine? Sau numai dacă s-ar întâmpla asta şi asta, atunci totul ar fi bine, iar tu ai găsi acea pace minunată?

Ce prostie, copilul Meu. Nu trebuie să depinzi de nici o condiţie exterioară. Mergi adânc înăuntru, unde nimeni nu poate pătrunde şi o vei găsi. Câtă vreme rămâi în acel centru vei avea pace – o pace veşnică, de nezdruncinat, pentru că EU SUNT în mijlocul tău, iar în Mine este pacea perfectă.


Comunitatea Findhorn


Comunitatea Findhorn s-a născut in 1962, infiintata fiind de Peter si Eileen Caddy si Dorothy Maclean. Toti trei urmasera in mod disciplinat si de multi ani anumite cai spirituale si fusesera antrenati sa urmareasca voia lui Dumnezeu. Au venit in nord-estul Scotiei in 1957 si au condus hotelul Cluny Hill din orasul Forres. Au facut asta cu mare succes. Eileen primea calauzire in meditatiile ei de la o sursa divina interioara pe care a numit-o “mica voce linistita din interior”.

Peter conducea hotelul urmand aceste sfaturi intocmai, cu mare credinta. In acest mod neortodox, si cu multe si neobisnuite situatii calauzite de Dumnezeu, Cluny Hill a devenit un hotel foarte bun, de patru stele. Totusi, dupa cativa ani, contractele lui Peter si Eileen s-au terminat, si neavand unde sa se duca, si cu putini bani, ei s-au mutat cu cei 3 fii ai lor si impreuna cu Dorothy intr-o caravana in apropierea satului Findhorn.

Sa hraneasca 6 persoane dintr-un ajutor de somaj era dificil, asa ca Peter s-a hotarat sa faca o gradina de legume. Pamantul din parcul de caravane era nisipos si uscat, dar el a perseverat. Dorothy a descoperit spiritele luminoase ale plantelor – devas – care i-au dat instructiuni cum sa faca si ce sa faca astfel incat sa reuseasca.

Din nou, Peter a urmat intocmai aceste sfaturi, obtinand rezultate uluitoare. Din solul nisipos din parcul de caravane al Golfului Findhorn, au inceput sa creasca plante uriase, ierburi si flori de zeci de feluri, precum si de-acum legendara varza de 20 de kilograme. S-a dus vorba, expertii horticoli au venit si au fost uluiti, iar gradina Findhorn a devenit faimoasa.

Au venit si alti oameni si s-au alaturat familiei Caddy si lui Dorothy in munca lor, si, curand, grupul de sase a crescut devenind o comunitate mica, dedicata ascultarii si implinirii vointei lui Dumnezeu si dezvoltarii acestei gradini in armonie cu natura.

In 1967 a fost publicat un mic volum in care erau scrise parte din calauzirile lui Eileen, intitulat Dumnezeu mi-a vorbit. Aceasta carte a fost publicata de Findhorn Press si astfel s-a raspandit vorba despre aceasta ciudata, dar minunata comunitate.

Printre prietenii importanti si sprijinitori ai comunitatii de la inceputurile ei au fost Sir George Trevelyan, pionierul new age de origine britanica, esoteristul scotian R Ogilvie Crombie si Richard St. Barbe Baker, “omul din copaci”. Noii membri ai comunitatii traiau in caravane alaturi de Peter si Eileen si in bungalowuri special construite din lemn de cedru care exista si azi si adapostesc participantii la workshopuri.

In anii ’90 comunitatea de oameni din jurul Fundatiei s-a alaturat acesteia, astfel ca astazi, Fundatia Findhorn este un centru educational si inima organizatiei formata din cateva sute de oameni care au dezvoltat un numar foarte diversificat de afaceri holistice si alte initiative, toate bazate pe o viziune pozitiva fata de omenire si Pamant si un devotament total fata de o spiritualitate profunda, practica si non-doctrinara inceputa de fondatorii Comunitatii Findhorn.

Multi dintre fostii membri ai Comunitatii au luat cu ei in lumea larga ceea ce au trait si invatat in Findhorn. Sunt lectori, scriitori, economisti, oameni de stiinta, artisti specialisti in IT, producatori de film, ecologisti sau oameni simpli care traiesc o viata holistica constienta.

La sfarsitul anului 1980 a inceput Proiectul Ecovillage – Satul Ecologic – prin producerea energiei de un generator ce foloseste energia eoliana si construirea primelor cladiri ecologice. Satul ecologic se defineste prin faptul ca se poate sustine ecologic, economic, cultural si spiritual si este o continuare logica a muncii cu natura.

Caravanele de la inceput sunt eliminate treptat, pe masura ce noile case ecologice sunt construite la cele mai inalte standarde, cu un design frumos si practic. Exista in prezent 40 de asemenea cladiri.


Autor: Eilleen Caddy

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Cărți noi - Stiinta si spiritualitate

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.3237 sec
loader
Caut in catalog...
loader