Durerea - D. Claudiu

Durerea - D. Claudiu
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-071-133-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 270
Format: 14X21

DESCRIERE

Durerea - D. Claudiu

 
... un drum neclar, abia întrezărit, cu toate că ziua nu s-a terminal încă, accidentat şi cu posibile capcane pentru un călător dezorientat cc pare că s-a rătăcit.
Pare greu de urmat, fără un orizont prea larg.
 
Se mai întrevăd, cam neclar, ca nişte apariţii fantomatice, ceva obstacole, care distrag atenţia unui călător aproape epuizat şi incapabil să aprecieze care e calea de urmat. Ce drum să fie această cale, de unde a început şi care e finalul? Greu de spus, nu pare cunoscut şi nici prea frecventat.

Pe drum, un călător singur, obosit şi apăsat de o povară nevăzută, care pare mult prea grea pentru puterile lui. Dezorientat, priveşte neajutorat în toate părţile. Caută ceva, un sprijin, un ajutor, o îndrumare, pe cineva.

Nu pare hotărât să continue, dar nici nu vrea sau nu poate să se oprească. Şi chiar de-ar vrea, ceva îl forţează să înainteze, probabil ceva mai important decât dorinţa, nevoia dureroasă de a se opri măcar o clipă să-şi dea seama dacă asta este calea lui sau eventual să revină acolo unde, neatent, a ales greşit direcţia.

Dar ce poate fi mai important pentru un călător obosit decât un mic popas, o clipă de odihnă, o abandonare a efortului chiar şi...
 
CUPRINS:
 
Partea I. RISIPA
Călătorul    /    13
Calea    /    28
Revelaţia    /    64
Mihaela    /    84
Pasiunea    /    109

Partea a II- EŞECUL    
Eşecul    /    149
Un nou parcurs        / 171
Lovitura    /    202
Regrete    /    222
Pustiul    /    244
Epilog    /    263
Glosar    /    267

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0569 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.