Ecouri din strada Scotia

Ecouri din strada Scotia
-10%
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 352
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Ecouri din strada Scotia - Samantha Young

 
...în cameră era întuneric natural, pentru că se afla la subsol, dar în toate firidele fuseseră puse lumini plăcute şi lespezile de pe jos erau acoperite de carpete.
 
In stânga barului situat în spatele încăperii, erau două mese lungi cu suficientă mâncare cât să hrăneşti o mică familie vreme de câteva săptămâni bune. Pe marginile camerei erau câteva separeuri, iar oamenii deja le ocupaseră.
 
In afara unui tort, nu erau nici baloane, nici panouri, nimic care să indice că asta era cu adevărat o petrecere aniversară, ceea ce-mi spunea că Hannah îşi cunoştea destul de bine cel mai bun prieten.
 
— De ce sunt aici de data asta? i-am spus lui Rae.
 
Nu ştiu cum, deşi protestasem zile întregi împotriva petrecerii, stăteam lângă Rae şi Mike la intrarea barului de la subsol, care era o parte a unui club de noapte pe mai multe nivele, numit Fire.
 
Subsolul fusese închiriat pentru petrecerea lui Cole, organizată de prietena lui, Hannah, şi găzduită de patronul clubului, Braden Carmichael. Şi da, Rae mi-a spus că Braden era soţul lui J. B. Carmichael.
 
— Pentru că arăţi senzaţional şi o să-l enervezi la culme pe Cole, lucru care mă va distra din cale-afară, a zis Rae, sprijinindu-se de Mike.
 
M-am strâmbat la ea, dar în secret m-am bucurat de complimentul el N-avea niciun sens, şi totuşi voiam să arăt foarte bine în seara asta.
 
Ca întotdeauna, aveam părul desfăcut, însă avusesem grijă să fie întins, nu în sălbăticie. Eram îmbrăcată cu o rochie scurtă, neagră şi strâmtă, aveam ciorapi negri şi eram încălţată cu o pereche de botine negre, din piele întoarsă, cu un toc subţire argintiu. Fără accessorii. Machiajul meu era proaspăt şi lejer; rujul, fardul de ochi şi oja — toate de culoarea piersicii, pentru că era o nuanţă care mi se potrivea cu tenul şi părul.
 
Pentru că rochia era scurtă şi tocurile înalte, picioarele mele păreau mai lungi. Neavând nici bijuterii şi nici culori puternice, însemna că rochia şi părul făceau toată treaba în seara asta.
 
Tony ne-a făcut cu mâna din celălalt capăt al camerei, atră-gându-mi atenţia spre el. A venit către noi, îmbrăcat într-un costum care-i venea ca turnat, cu Simon de mână. Simon purta jeanşi închişi la culoare şi un tricou alb, cu un desen de-al lui Banksy pe el. Când Tony a ajuns lângă mine, m-a sărutat pe ambii obraji. Când s-a retras, am observat că mă examinează cu o minuţiozitate caracteristică unui bărbat hetero.
 
— Arăţi bellissima! a şoptit el.
 
Pe bune, tipul deborda de energie sexuală.
 
Străinii din spatele lui ne priveau din nou şi, în timp ce studiam grupul de oameni, m-am oprit asupra unui chip familiar: Cole. M-am înroşit şi mi-am îndreptat atenţia înapoi la Tony, mulţumindu-i...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

35,10 RON
39,00 RON (-10%)
35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Created in 0.0693 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.