Edgar Cayce despre Inregistrarile Akashice - Kevin J. Todeschi

Edgar Cayce despre Inregistrarile Akashice - Kevin J. Todeschi
-10%
Preț: 40,50 RON
45,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069609736
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 212
Format: 13X20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Edgar Cayce despre Inregistrarile Akashice - Kevin J. Todeschi

 
...în 1938, o femeie de 29 de ani a venit la Edgar Cayce pentru o lectură mediumnică. (1523) Era disperată şi simţea că aceasta era ultima ei speranţă. Era aproape de final, atât fizic, cât şi psihic.
 
Căsnicia ei nu era una fericită, iar ea se simţea pierdută cu privire la ce trebuia să facă. Oscila între a divorţa de cel de-al doilea soţ şi a rămâne cu el. Deşi nefericită în această situaţie, o parte din ea spera să facă mariajul să funcţioneze pentru a-şi îndeplini visul de a avea o familie.

Cu toate acestea, motivul ei de a apela la domnul Cayce nu a fost pentru sfaturi maritale, ci din cauza unei stări fizice proaste. Ii era teamă că situaţia ei ar putea necesita o intervenţie chirurgicală şi nu ar mai putea concepe un copil.
 
O sarcină tubară în timpul primei căsătorii dezastruoase a dus la îndepărtarea unei trompe uterine. începuse să resimtă simptome fizice similare şi se temea că o a doua sarcină tubară va pune capăt şanselor sale de a avea un copil.
 
Mai mult decât orice altceva, ea îşi dorea să fie mamă. Alţi membri ai familiei sale urmaseră facultatea şi îşi construiseră...
 
CUPRINS:
 
Prefata
Partea I: Trecutul
1: Inregistrarile Akashice - o cronica a trecutului
2: Studiu de caz - Familia Annei Campbell
3: Recunoasterea perceptiilor din propriul trecut

Partea a II-a: Prezentul
4: Inregistrarile Akashice, drept Indicator al Prezentului
5: Studii de caz
6: Lucrand cu Prezentul
Partea a III-a: Viitorul
7: Probabilitati si potential
8: Studii de caz
9: Descoperind perspective in viitorul propriu

Concluzii
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0489 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.