Educația chineză azi - Zhu Yongxin

Educația chineză azi - Zhu Yongxin
Preț: 34,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067936452
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 340
Format: 13x20
Categoria: Sfaturi practice

DESCRIERE

Educația chineză azi - Zhu Yongxin

 
Educaţia reprezintă chintesenţa societăţii. Atunci când criticăm educaţia, să nu uităm să reflectăm asupra mediului de care depinde învăţătura pentru a se dezvolta. Educaţia noastră ar trebui să treacă printr-un proces de iluminare. De aceea, avem o misiune importantă, şi anume să oferim oamenilor o concepţie remarcabilă în ceea ce priveşte educaţia.
 
Sarcina educaţiei este să ofere orizonturi largi profesorilor şi elevilor, să-i ajute să aibă o înţelegere a complexităţii lumii interioare a omului şi să afle despre măreţia vieţii, despre nemărginirea universului şi despre bogăţia vieţii şi a naturii umane.
 
Fiecare om ar trebui să fie un erou. Dar dacă educaţia este centrată pe teste cu un singur răspuns corect, atunci va fi creat un singur tip de erou.
 
Dintre toate tipurile de educaţie, educaţia primită în familie poate fi cea mai vulnerabilă. Părinţii care nu au primit o educaţie sistematică sunt precum şoferii fără permis de conducere – dacă vor conduce în mare viteză, cu siguranţă vor apărea consecinţe neplăcute.
 
Unii oameni susţin că „mâinile care au împins odată leagănul unui copil sunt mâinile care într-o bună zi vor muta pământul din loc”. Într-o familie bună, părinţii cresc alături de copiii lor, în timp ce într-o familie rea, părinţii exercită adesea o influenţă negativă asupra copiilor.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0650 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.