Einstein. Călătoria uimitoare a unui șoricel în timp și spațiu - Torben Kuhlmann

Einstein. Călătoria uimitoare a unui șoricel în timp și spațiu - Torben Kuhlmann
-10%
Preț: 62,91 RON
69,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067939194
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 128
Format: 23x28

DESCRIERE

Einstein. Călătoria uimitoare a unui șoricel în timp și spațiu - Torben Kuhlmann

 
... acele ceasului se mișcau pe cadran, iar micile rotițe dințate din interiorul ramei de bronz scoteau un tic-tac ușor și sacadat. Cel mai subțire dintre cele trei ace ale ceasului se mișca rapid și în curând avea să înceapă un nou parcurs al cadranului. Micul șoricel privea atent ceasul de buzunar.
 
Deși termenul de „ceas de buzunar” nu era chiar potrivit din perspectiva unui șoricel, firește. Ceasul era aproape cât el de mare și nu i-ar fi încăput în buzunar cu niciun chip. Șoricelul a numărat ultimele secunde în șoaptă.
 
Toate acele ceasului s-au oprit pentru o secundă la ora douăsprezece. Undeva, în depărtare, s-a auzit un clopot ce vestea miezul nopții și începutul unei noi zile. Acesta era momentul pe care îl aștepta șoricelul.
 
A fugit în camera alăturată, unde era un calendar agățat pe perete. Un calendar al oamenilor. În fiecare noapte, la miezul nopții, el rupea o pagină, lucru deloc ușor pentru un șoricel. Trebuia să se opintească din tot trupul și din toate puterile ca să smulgă fila de calendar.
 
Însă fiecare pagină smulsă îl aducea mai aproape de o anumită zi, și cu fiecare oră el devenea din ce în ce mai entuziasmat...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0475 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.