Elemente de stiinte comportamentale si neurostiinte in medicina dentara - Gabriela Iorgulescu

Elemente de stiinte comportamentale si neurostiinte in medicina dentara - Gabriela Iorgulescu
Preț: 79,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 400
Categoria: Stomatologie

DESCRIERE

Elemente de stiinte comportamentale si neurostiinte in medicina dentara - Gabriela Iorgulescu

 
... lucrarea de faţă este un valoros suport de curs, absolut necesar pentru studenţii Facultăţii de medicină dentară, cât şi un material pentru medicii consacraţi care nu au avut posibilitatea de a studia ştiinţele comportamentale, domeniu relativ nou în România.
 
De asemenea, este folositoare pentru toţi cei care doresc să se informeze cu privire la ştiinţele comportamentale, indiferent de domeniul în care activează.
 
Această primă ediţie a cărţii cercetează domeniul vast şi conex al ştiinţelor comportamentale atât în plan teoretic, cât şi în practica clinică, cu precădere din medicina dentară, oferind studentului şi practicianului o viziune modernă a ultimelor cercetări în domeniu.
 
Cartea oferă numeroase subiecte extrem de interesante, cum ar fi hipnoza, bio- şi neurofeedbackul, mindfullnessul, anxietatea, strategii de comunicare medic-pacient.

Cuprins: Importanţa şi rolul ştiinţelor comportamentale în practica medicală. Anxietate, frică şi durere. Anxietatea şi durerea, abordare psihocomportamentală la copii. Anxietatea şi durerea în medicina dentară – modalităţi alternative de control. Noţiuni de psihosomatică generală şi specifică zonei orale. Abordarea pacientului cu nevoi speciale şi a persoanelor vârstnice. Stresul şi mecanismele de copyng utilizate în practica medicală. Introducere în neuroştiinţe, aplicaţii în medicină.

Adresabilitate: Medici stomatologi, medici şi studenţi de medicină dentară, psihiatri, psihologi, farmacologi, medici şi studenţi de medicină comportamentală şi psihosomatică aplicată.
 
Vezi si alte carti din domeniul: Stomatologie

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0438 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.