Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Elihu - Insemnări mostenite din vesnicie

Elihu - Insemnări mostenite din vesnicie
-10%
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 160
Format: 14x20
Categoria: Dezvaluiri
10,80 RON
12,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Elihu - Insemnări mostenite din vesnicie''


O ipoteză adiţională este aceea că, pentru supravieţuirea unei culturi, este necesară o anumită condiţie a psihicului: ipoteza unei existenţe pline de sens. Până acum, credinţa religioasă ar fi rezultatul acestei ipoteze în civilizaţia noastră. (Carl Gustav Jung) În cartea sa, Elihu, Wolfgang Wallner F. încearcă să extragă o teologie din această filozofie: fiinţa-Dumnezeu din fiinţa omenească însăşi!

În cărţile sfinte ale religiilr iudaice, islamice şi creştine (religiile monoteiste) se percepe că o astfel de evoluţie este deliberată şi făcută cu intenţie. Dar acelaşi lucru se poate deduce şi din alte religii şi din mituri

....supravieţuirea unei civilizaţii este esenţial cât de puternic este motivat comportamentul omenesc. Aceasta decide existenţa unei civilizaţii. Daca, în viitor, occidentalul Îl va căuta pe Dumnezeu în exclusivitate în materia moartă, el va deveni, el însuşi, o astfel de materie moartă. Iar el se va îndepărta de natura sa primordială care l-a adus la conceptul de Dumnezeu – printre alte lucruri.

Cartea Eliho, este construită dintr-o linie vertical şi una orizontală

Linia verticală este o ecuaţie a timpurilor – de la trecut, la prezent şi viitor. Iar aceasta include situaţia de la începutul Big Bang. Din cauza condiţiei fizice , este imposibil să avem un gând legat de momentul dinainte de Big Bang. Timpul devine proprietatea exclusivă a celui care priveşte.

Cartea se bazează pe următoarea temă:

După experimentul lui Alain Aspect de mecanică quantică (în anii ’80), a apărut ca o certitudine faptul că particulele atomice fie comunică cu o viteză mai mare decât cea a luminii, fie nu sunt separate în realitate. Separarea exidtă numai în ochii celui care observă.

Autorul a asociat această interpretare cu situaţia Big Bang.

Din aceasta se poate trage concluzia că toate particulele, toate fenomenele universului sunt legate una de alta şi interdependente, deoarece nu există nici un loc de unde particulele ar putea proveni.

Autor: Wolfgang F. Wallner

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Dezvaluiri

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.2623 sec
loader
Caut in catalog...
loader