Emotiile de la teorie la poezie vol. 2 - Ion-Ovidiu Panisoara

Emotiile de la teorie la poezie vol. 2 - Ion-Ovidiu Panisoara
-20%
Preț: 30,40 RON
38,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-048-264-2
Anul publicării: 2020
Pagini: 40
Format: 23x23

DESCRIERE

Emotiile de la teorie la poezie vol. 2 - Ion-Ovidiu Panisoara

 
Plictiseala
 
Gândeşte-te: ţi-e foame şi nu ai apucat să mănânci. Apare o durere în burtică atunci când este goală, nu-i aşa? La fel este şi cu mintea noastră!
Ne plictisim dacă facem ceva ce nu ne place şi nu reuşim să ne „ocupăm mintea":
I.    în primul rând timpul trece încet, încet. Aminteşte-ţi ultima dată când te-ai plictisit foarte tare. Fiecare minut ţi se părea că durează o oră întreagă!
în al doilea rând nu-ţi place ceea ce trebuie să faci! Pur şi simplu parcă nu mai are rost! Trebuie să desenezi ceva pe o foaie, dar tragi nişte linii la întâmplare. Te întrebi: de ce trebuie să fac asta?
II.    în al treilea rând te simţi slăbit, fără forţă, de parcă nu ai mâncat nimic de două zile7. Câteodată te simţi „prins" ca un animal într-o cuşcă... ai vrea să scapi, dar nu poţi! Faci un mare efort să înţelegi, dar gândul îţi zboară în altă parte. în plus, ţi se închid ochii ca de somn.
Oare este plictiseala un lucru atât de rău?
Plictiseala este, uneori, un profesor bun. Ea ne ajută să vrem lucruri noi, să încercăm lucruri noi. Ne împinge să căutăm o schimbare.
Sunt maestrul plictiselii
Antrenează-te! Cât rezişti fără să te plictiseşti? Azi puţin, mâine un pic mai mult... Dacă ceva este plictisitor timp de două minute, fă-l timp de patru minute. Dacă este în continuare plictisitor, fă-l timp de opt minute! Şi nu te opri aici: fă-l timp de şaisprezece minute şi aşa mai departe. Până la urmă o să descoperi că nu este deloc plictisitor. învaţă să-ţi placă ceea ce nu-ţi place! Este un joc minunat care o să te facă să devii mai puternic decât ceilalţi.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0460 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.