Energia Kundalini. Activează-ţi puterea pentru iluminare - Shannon Yrizarry

Energia Kundalini. Activează-ţi puterea pentru iluminare - Shannon Yrizarry
-10%
Preț: 31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-456-7
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 208
Format: 13X20

DESCRIERE

Energia Kundalini. Activează-ţi puterea pentru iluminare - Shannon Yrizarry

 

... atunci când întâlneşti pe cineva cu un subconştient limpede, curăţat de mult timp în fiecare zi, eşti magnetizat către el întrucât energia sa te atrage temporar. Când te afli în preajma câmpului energetic extins al unui vindecător, simţi ca o explozie de energie vitală pură care agită vibraţiile inferioare ale amintirilor tale traumatice, împingându-le afară sau punând presiune asupra lor pentru a fi înfruntate şi rezolvate.

 

Uneori, a fi în prezenţa unei persoane cu o energie intens pozitivă te face să plângi. Simţi cât de liniştit ai putea să fii dacă nu te-ai afla sub presiunea anilor de condiţionare negativă şi necontrolată, adânc înrădăcinată în structura ta neuronală.


Nu este ceva asupra căruia nu ai niciun control. Altfel spus, o poţi controla, dar nu reuşeşti să înţelegi cum să scapi de ea. Ei bine, probabil că eşti capabil, dar şansele de a o face cu succes fără să cazi în mai multe gânduri bazate pe frică este redusă şi durează foarte mult timp. Stilul de viaţă din Kundalini Yoga este conceput în primul rând ca să-ţi menţină subconştientul la distanţă şi curăţat şi să te menţină pe tine într-o stare înaltă.


Subconştientul se hrăneşte cu energia noastră în timp ce dormim, determinându-ne să evocăm imagini ale temerilor noastre. Garda ne este coborâtă în minte şi nu ne putem abţine să nu le oferim acelor forme-gând psiho-magnetice mai mult din vibraţiile care le menţin în viaţă - cu excepţia cazului în care folosim o vibraţie mai puternică, zi şi noapte. Lupta dintre bine şi rău este, în esenţă, pentru cei care o înţeleg un război inteligent din punct de vedere vibraţional.


   
Curăţarea subconştientului pentru a grăbi atingerea iluminării

Trebuie să cureţi vibraţiile negative din subconştient în fiecare zi ca să ajungi la o frecvenţă înaltă. Deşi afirmaţiile sunt utile, cultura modernă a gândirii pozitive nu este suficientă pentru a învinge generaţiile de gândire bazată pe frică, adânc înrădăcinată, care ne împiedică să dirijăm mintea dintr-o stare de conştienţă superioară. În schimb, cei mai mulţi dintre noi trăiesc şi mor fără să-şi dea seama niciodată că au fost doar supuşi capriciilor subconştientului şi abia dacă întrezăresc acest sentiment de iluminare.


Yoghinii Kundalini au dezvoltat un stil de viaţă care combate şi curăţă subconştientul pe tot parcursul zilei, astfel încât să continue vindecarea şi să treacă dincolo de ea. Când participi la un curs de Kundalini, nu eşti obişnuit, probabil, ca o persoană să-ţi vorbească despre cum să trăieşti restul zilei şi poate chiar te vei simţi jignit. Dar înţelepciunea lor îţi arată cum să împiedici acele forme-gând psiho-magnetice grele să se strecoare înapoi în viaţa ta după curs sau între cursuri. Profesorul ştie că, dacă formele-gând devin prea grele, este posibil să revii la vechile tipare şi să nu te mai întorci la cursuri...

 

CUPRINS:

 

Introducere... 7

Capitolul 1 Ce este Kundalini?... 9
Capitolul 2 Yoga şi Kundalini... 29
Capitolul 3 Respiraţia... 42
Capitolul 4 Kriya-uri... 55
Capitolul 5 Incantaţii... 92
Capitolul 6 Meditaţia... 102
Capitolul 7 Dieta, chimia corpului şi iluminarea... 124
Capitolul 8 Lucrul cu chakrele... 142
Capitolul 9 Terapia cu apă rece... 156
Capitolul 10 Cum să foloseşti astrologia... 161
Capitolul 11 Visele şi subconştientul... 177
Capitolul 12 Căutarea noastră comună a identităţii... 188

Concluzie... 197
Referinţe... 200
Mulţumiri... 203
Despre autoare... 205

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Practici spirituale - Cele mai vândute cărți

43,20 RON
48,00 RON (-10%)
18,00 RON
20,00 RON (-10%)
Created in 0.0735 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.