Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Engleza de afaceri în 30 de zile & 2 CD-uri audio

Engleza de afaceri în 30 de zile & 2 CD-uri audio
ISBN: 973-748-246-4
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 240
Format: 13x20
Categoria: Limba engleza
59,95 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Engleza de afaceri în 30 de zile & 2 CD-uri audio''


....conţine 30 de lecţii, fiecare după acelaşi tipar: mai întâi este prezentat un text scurt în limba engleză – de obicei un dialog –, apoi o serie de exerciţii, care vor contribui la consolidarea cunoştinţelor deja dobândite.

La sfârşitul fiecărei lecţii sunt prezentate scurte texte informative, care vă vor ajuta să vă familiarizaţi cu viaţa cotidiană din Marea Britanie şi din Statele Unite ale Americii.

Fiecare lecţie este un episod dintr-o poveste şi se concentrează asupra unor situaţii cotidiene tipice. O serie de teste, împreună cu Cheia exerciţiilor, vă vor permite să verificaţi progresul pe care îl faceţi.

La sfârşitul cărţii este prezentat un vocabular care conţine cuvintele din fiecare lecţie. Cursul este, de asemenea, însoţit de CD-uri audio care conţin dialoguri în limba engleză.

Cartea se adresează nu numai începătorilor, ci şi cunoscătorilor de limbă engleză, respectiv elevilor, studenţilor, profesorilor, oamenilor de afaceri.

Cursul pune la dispoziţia celor interesaţi de studiul individual cunoştinţele de bază ale limbii engleze de afaceri, pe care le veţi asimila într-un timp foarte scurt


Autori: Lynn Weston, Eleanor Halsall

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.3463 sec
loader
Caut in catalog...
loader