Esenta iubirii, volumul 1 - Parfum de scortisoara - Daniela Cavasi

Esenta iubirii, volumul 1 - Parfum de scortisoara - Daniela Cavasi
-10%
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9092-17-0
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 320
Format: 13x20

DESCRIERE

Esenta iubirii, volumul 1 - Parfum de scortisoara - Daniela Cavasi

 
... pentru câteva momente, a preferat să se bucure de acele clipe de linişte. A avut parte de nişte zile obositoare, aproape infernale, şi a fost nevoie de o asemenea eliberare, chiar dacă venea din partea unei banale căni de cafea. Se lăsă pe spate, încercând să se bucure de clipele acelea de linişte, înainte ca realitatea să îl izbească din plin şi când avea să fie nevoit să stea în faţa faptului împlinit.
 
A tresărit imediat ce ea a strănutat, iar când privirile li s-au întâlnit, amândoi au început să zâmbească, după care fata şi-a continuat munca, dar Sylvain şi-a dat seama că nu mai avea timp de pierdut. Păşind în biroul ei, după ce şi-a terminat cafeaua, a observat că era din nou desculţă în faţa dulapului plin cu dosare.
 
Pe fundal, se auzea o melodie destul de ritmată, iar când a realizat că ea îşi mişca şoldurile pe ritmurile melodiei, şi-a ridicat uşor o sprânceană. Nu îşi dorea să întreacă măsura chiar atât de repede, însă puţine au fost momentele până când gândurile necurate i-au invadat mintea şi a fost nevoit să îşi muşte buza inferioară, astfel încât să le alunge.
 
Fata a chicotit uşor atunci când s-a întors şi a ajuns în faţa lui. Chiar dacă îi era ruşine, a vrut să se comporte cât mai normal, dar a fost luată prin surprindere atunci când el s-a apropiat de ea, apucând-o de ambele mâini, rugând-o, din priviri, să aibă încredere în el. Iar când a tras-o în braţele lui, inima i s-a oprit pentru câteva momente, dar a încercat să îşi ignore emoţiile.

S-au mişcat în acelaşi ritm, pe fiecare sunet al melodiei, privindu-se de parcă se cunoşteau de o viaţă. Fata nu s-a simţit vreodată atât de în siguranţă în braţele unui bărbat despre care nu ştia absolut nimic, dar era şi meritul lui, căci o susţinea cu atât de multă grijă. Şi care, trebuia să recunoască, era un dansator desăvârşit.
 
Era destul de înalt şi nu a trecut foarte mult până când a ridicat-o de pe podea, lipind-o de pieptul lui, rotind-o de câteva ori, de parcă era cel mai nesemnificativ lucru cu putinţă. Când a ajuns înapoi pe podea, mâna lui dreaptă a coborât pe linia corpului ei, strecurându-se pe sub rochiţa pe care fata o purta. Planul i-a fost imediat dejucat atunci când a fost apucat de încheietură, deoarece melodia era pe sfârşite.

A fost, la rândul său, luat prin surprindere atunci când, fără un gram de ruşine, fata şi-a încolăcit unul dintre picioare în jurul taliei sale. A rotit-o de câteva ori, în timp ce melodia se stingea tot mai mult, iar când s-au dezlipit unul de altul, nu a făcut altceva decât să îi sărute mâna. Imediat remarcă parfumul pe care îl purta. Struguri şi o uşoară notă de whisky, dar, poate, asta era doar impresia lui. Voia ca momentul acela să dureze pentru totdeauna. Să nu fie nevoit să se întoarcă la realitate. Dar şi-a reamintit ce anume avea de făcut.

— Mulţumesc pentru cafea, îi şopti, înainte să se apropie şi mai mult de ea, sărutând-o îndelung pe obraz, iar când a simţit că se topeşte în braţele lui, şi-a dat seama că planul i-a ieşit, ceea ce i-a conferit o notă şi mai mare de aroganţă...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Romane de dragoste - Cele mai vândute cărți

24,65 RON
29,00 RON (-15%)
18,00 RON
20,00 RON (-10%)
20,40 RON
24,00 RON (-15%)
20,40 RON
24,00 RON (-15%)
20,40 RON
24,00 RON (-15%)
24,65 RON
29,00 RON (-15%)
20,40 RON
24,00 RON (-15%)
20,40 RON
24,00 RON (-15%)
20,40 RON
24,00 RON (-15%)
20,40 RON
24,00 RON (-15%)
Created in 0.0545 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.