Eu si sentimentele mele - Holde Kreul

Eu si sentimentele mele - Holde Kreul
Preț: 28,00 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2017
Pagini: 36
Format: 21x27

DESCRIERE

Eu si sentimentele mele - Holde Kreul

 
Dragi adulţi,

Adeseori copiii nu ştiu cum ar trebui sâ îşi gestioneze emoţiile. Se orientează dupâ adulţi, cei care, de cele mai multe ori, îşi ascund sentimentele.
 
Din exterior sentimentele pot fi foarte rapid sesizate, iar sentimentele negative precum furia şi gelozia sunt uneori chiar pedepsite.
 
Drept urmare, copiii învaţâ câ poate fi problematic şi neplăcut sâ îţi araţi sentimentele. Incep sâ treacâ peste ele şi sâ le ignore, limitându-şi astfel personalitatea.
 
Sentimentele sunt întotdeauna legate de relaţiile pe care le ai cu alţi oameni. De aceea, copiii trebuie sâ-şi cunoascâ propriul univers emoţional, pentru a putea reacţiona la universul celorlalţi.
 
Pentru a putea convieţui, este important sâ arâtâm ce simţim şi sâ tratâm propriile emoţii cu deplinâ responsabilitate. în ce mâsurâ trebuie sâ îţi controlezi emoţiile, sau sâ te laşi în voia lor, este un proces care se învaţâ, şi o testare a propriilor limite.
 
Aceastâ carte este o invitaţie la dialog. îşi propune sâ le dea copiilor posibilitatea de a-şi explica propriile sentimente, de a-şi recunoaşte şi a-şi testa propriile reacţii.
 
De asemenea doreşte sâ-i încurajeze sâ îşi exprime toate sentimentele pe care le au.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Pedagogie - Psihologia copilului

Created in 0.0500 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.