Eu sunt Dante - Catalin Al Haj Ali

Eu sunt Dante - Catalin Al Haj Ali
Preț: 80,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2023
Pagini: 360
Format: 13x20

DESCRIERE

Eu sunt Dante - Catalin Al Haj Ali

 
CINE SUNT EU?

Este o întrebare universală pe care cei mai mulţi o întâmpină, „dar nu neapărat într-un moment plăcut al vieţii lor, ci atunci când sunt străpunşi
de o confuzie profundă, de: o ceaţă a minţii, menită să scufunde omul mai adânc în propria sa fiinţă.

Iar atunci când MINTEA bântuie neîncetat, INIMA are un ultim cuvânt de spus...
 
Aceasta este provocarea unui om, de a se redescoperi pe sine în călătoria sa, de a-şi aminti cine este şi de a aduce bucurie pământului pe care îl calcă cu tălpile goale prin simpla realizare a adevărului unic pe care doar sufletul său îl deţine.
 
Este, totodată, demontarea vechilor credinţe, golirea minţii de deşeurile preluate de-a lungul anilor şi devotamentul faţă de o simplă şi nobilă intenţie, aceea de a trăi dincolo de tot şi toate şi de a fi mai presus decât propriile dorinţe.

Această carte reprezintă o hartă şi un îndemn în a parcurge călătoria interioară prin prisma introspecţiei, a sensibilităţii, dar şi a devotamentului faţă de sine.
 
 
"Omul iubit de CREATOR, venit pe Pământ cu cele mai frumoase abilităţi cu care a putut fi înzestrat, caută adesea merite şi doreşte să se cânte despre el pentru a fi scoase la iveală reuşitele sale, măreţia şi puterea de care dă dovadă. Un astfel de om, în timp, se îndepărtează de sursa potenţialului său creator şi începe să se scufunde în deşertul vanităţii."
 
 
"Dincolo de intriga cărţii - extrem de interesantă - găsim ascunse elementele spirituale necesare înţelegerii vieţii şi a Universului. De aceea, cartea se adresează unei audienţe largi, încurajând cititorii să-şi exploreze lumile interioare şi să-şi găsească pacea interioară".
 
CUPRINS:
 
Introducere 
Eu sunt Dante
Fata cu părul soarelui
Dis de dimineaţă
Reîntâlnirea
O întâlnire cu sine
Clepsidra unui om
Tristan la castel
întoarcerea acasă
Povestea lui Dante
Lupta cu marele lup
Chemarea inimii
Căpitanul Borg se întoarce
Un moment de reflectare
Lumea interioară a celui iubit
Dimineaţa următoare 
Iubirea unui stejar
Amintirea unui cântec
Moartea lui Dante - prima parte
Moartea lui Dante - partea a doua 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0591 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.