Europa in colimator - Radu Theodoru

Europa in colimator - Radu Theodoru
Preț: 55,00 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 560
Format: 15x21
Categoria: Stiinte politice

DESCRIERE

Europa in colimator - Radu Theodoru

 

IMPERIALISMUL SOVIETIC, SECVENŢA POSTBELICĂ (2)

Am subliniat că celui de al doilea război mondial, cauzelor lui, concepţiilor politico-militare, operaţiunilor militare propriu-zise, urmărilor, li s-au dedicat sute de tomuri, dacă nu mii, reprezentând punctele de vedere ale învingătorilor, mai puţin ale învinşilor, puncte de vedere, analize si concluzii partizane, marea lor majoritate ascunzând adevărurile extrem de incomode, incriminante pentru Aliaţi.
 
Că oculta iudeo-financiară, care a regizat masacrul universal, câştigând averi fabuloase de pe urma lui, a mistificat adevărul istoric, lansând pe piaţa mediatică, apoi impunând în învăţământul de toate gradele din mai toate ţările occidentale mistificările respective, precum cel al holocaustului evreilor, pentru a putea manipula opinia publică mondială şi pentru a putea stoarce atât învinşilor, cât şi învingătorilor, noi profituri uriaşe în chip de daune şi compensaţii.
 
Mişcarea revizionismului istoric a pus capăt monopolului asupra falselor mituri iudaice postbelice, demolându-le cu argumente ştiinţifice imbatabile. Fortăreţele, până mai ieri inexpugnabile, pe care s-a sprijinit iudeocraţia în anatemizarea lumii creştine au fost holocaustul evreilor şi procesul de la Nurenberg.
 
O bună parte din literatura ştiinţifică revizionistă subliniază că, de fapt, adevăraţii criminali de război au fost Aliaţii. De la campania aeriană de distrugere a poporului german, la holocaustul atomic din Japonia, de la înscenarea judiciară de la Nurenberg la cedarea Estului european experienţei staliniste, de la masacrarea prizonierilor germani în lagărele aliate prin foamete şi producerea de epidemii mortale, la tratatele secrete dintre S. U. A., Marea Britanie şi U. R. S. S., prin care s-au hotărât destinele a zeci de milioane de oameni fără ştirea şi consimţământul acestora, Aliaţii s-au demonstrat a fi călăii umanităţii, cu nimic mai prejos decât nazismul german sau imperialismul japonez.

In acest joc mondial de interese geostrategice, geoeconomice şi geopolitice, România a fost neguţată din nou pe taraba slinoasă a zarafilor mondiali, după ce, în 1940, fusese neguţată de zarafii europeni, stăpâni pe continent în acel moment istoric: Germania hitleristă şi Italia fascistă.

Am notat în subcapitolul intitulat DOCUMENTUL REVELATOR esenţa târgului propus de Roosevelt lui Stalin privind împărţirea sferelor mondiale de influenţă între cele două, superputeri. Documentul se constituie din scrisoarea preşedintelui S. U. A., F. D. Roosevelt adresată marelui rabin Zabrusky, omul de legătură cu Stalin...
 
CUPRINS:
 
CARTEA ÎNTÂI 
DREPTUL DE A ŞTI ADEVĂRUL 
MOTIVAŢIE 
DREPTUL DE A ŞTI ADEVĂRUL
DUPĂ 24 DE ANI 
O PARANTEZĂ ŞI O CONCLUZIE PARŢIALĂ
 
CARTEA A DOUA
PRĂPASTIA
PRELIMINARII 
MARILE TRĂDĂRI (1)
TRĂDĂRILE OCCIDENTULUI, CONSTANTĂ POLITICĂ
MARILE TRĂDĂRI (2)
AUSTRIA
MARILE TRĂDĂRI (3)
RUSIA 
REVENIRE PENIBILĂ LA AUSTRIA
NEOIMPERALISMUL RUSESC (1)
NEOIMPERALISMUL RUSESC (2)
O ETAPIZARE NECESARĂ, RUPEREA  SÂNGEROASĂ DE BOLŞEVICI
ELIBERAREA MOLDOVEI DE TEROAREA ARMATEI ROŞII
PENIBILA PARANTEZĂ A UNGARIEI SFATURILOR 
IMPERIALISMUL SOVIETIC, SECVENŢA POSTBELICĂ (1) 
IMPERIALISMUL SOVIETIC, SECVENŢA
POSTBELICĂ (2) 
SUB JUGUL OCUPAŢIEI MILITARE SOVIETICE 
 
CARTEA A TREIA
PASĂREA PHOENIX
ÎMPLINIRI ŞI NEÎMPLINIRI
UN ÎNCEPUT ÎN ALB ŞI NEGRU STROPIT CU SÂNGE 
TEROAREA IUDEO-KOMINTERNISTĂ
MEŞTERUL MANOLE REDIVIVUS
MAREŞALUL
ÎN LOC DE POSTFAŢĂ
ÎNVIEREA LUI IUDA (1)
ÎNVIEREA LUI IUDA (2)
ÎNVIEREA LUI IUDA (3)
O CONCLUZIE FINALĂ ŞI UN SEMNAL DE ALARMĂ 
 
BIBLIOGRAFIE
BIBLIOGRAFIE GENERALĂ SELECTIVĂ
DE ACELAŞI AUTOR 
 

 

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0467 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.