Evaluarea Națională 2019 la finalul clasei a VI-a. Matematică și Științe

Evaluarea Națională 2019 la finalul clasei a VI-a. Matematică și Științe
Preț: 16,00 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 104
Format: 20X26
Categoria: Clasa a VI-a

DESCRIERE

Evaluarea Națională 2019 la finalul clasei a VI-a. Matematică și Științe - Bogdan Antohe

 

Lucrarea de faţă se adresează elevilor de clasa a VI-a care, la finalul anului şcolar, vor susţine proba de „Matematică şi Ştiinţe” din cadrul Evaluării Naţionale. Elaborată în conformitate cu programele şcolare în vigoare, cartea cuprinde 42 de teste de evaluare transdisciplinară cu sugestii de rezolvare.

 

Această evaluare are deja o tradiţie de câţiva ani în învăţământul românesc. Ea nu reprezintă un examen sau un concurs, ci are un caracter formativ, de diagnoză şi prognoză, cadrul didactic urmărind de fapt optimizarea, reglarea şi ameliorarea procesului de predare-învăţare. Rezultatele obţinute la această evaluare oferă profesorului posibilitatea de a elabora planuri individualizate de învăţare, iar părinţilor, un reper al progresului şcolar al propriilor copii.

 

Vă dorim tuturor succes deplin!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0492 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.