Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Evolutionismul - Povestea unei mari inselatorii

Evolutionismul - Povestea unei mari inselatorii
ISBN: 973-9466-42-4
Editura:
Anul publicării: 2011
Ediția: 1
Pagini: 243
Format: 13x20
Categoria: Diverse
17,50 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''Evolutionismul - Povestea unei mari inselatorii''


Adnan Oktar, care scrie sub pseudonimul literar Harun Yahya, s-a nascut la Ankara, in 1956.
A studiat artele la Universitatea Mimar Sinan din Istanbul si filozofia la Universitatea din Istanbul. Inca din anii '80, autorul a publicatr multe carti ce tratau diferite subiecte, de la politica si credinta religioasa pana la probleme stiintifice.

Operele sale au fost apreciate in intreaga lume, fiind niste instrumente eficiente, ajutandu-i pe multi sa-si regaseasca credinta in Dumnezeu, iar pe altii sa-si aprofundeze aceasta credinta.

Cartea lui Harun Yahya se adreseaza unei game largi de cititori, indiferent de varsta, rasa, ori nationalitatea lor, intrucat se axeaza asupra unui singur obiectiv: sa-i ofere cititorului o perspectiva mai vasta, incurajandu-l sa mediteze asupra mai multor probleme esentiale, cum ar fi existenta lui Dumnezeu, unitatea lui Dumnezeu sau a trai in armonie cu legile divine.

Pentru unii, teoria evolutiei sau darwinismul are doar conotatii stiintifice, fara a parea sa aiba vreo implicatie directa asupra vietilor noastre de zi cu zi. Aceasta, bineinteles, este o parere gresita larg raspandita.

Departe de a fi doar un subiect din cadrul stiintelor biologiei, teoria evolutiei constituie temelia unei filozofii mincinoase, care a pus stapanire pe un numar mare de oameni: materialismul.

Filozofia materialista, care accepta doar existenta materiala si crede ca omul este "o masa de materie", sustine ca acesta nu este nimic mai mult decat un animal, "conflictul" fiind legea fundamentala a existentei sale.

Desi a fost propagata sub forma unei filozofii bazate pe stiinta, materialismul este, de fapt, o dogma straveche ce nu are nicio baza stiintifica.


Autor: Harun Yahya

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.1240 sec
loader
Caut in catalog...
loader