Excelența personală pentru manageri - Michael Karl Schroeder

Excelența personală pentru manageri - Michael Karl Schroeder
-10%
Preț: 40,50 RON
45,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0270-7
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 232
Format: 13x20

DESCRIERE

Excelența personală pentru manageri - Michael Karl Schroeder

 
... viața solitară, lipsită de interacțiunile cu alți oameni, nu ne poate oferi, pe termen lung, o motivație puternică de a ne dezvolta, și doar foarte puțini se bucură de beneficiile singurătății. Este cazul călugărilor sau yoghinilor, care se retrag timp de mai multe decenii în schiturile vest‑europene sau în peșterile din Himalaya pentru a avea experi‑ențe spirituale.
 
Pentru noi, aceste cazuri nu sunt relevante, căci noi avem mereu nevoie de interacțiunea cu ceilalți, pe de o parte pentru a ne simți conectați, pe de altă parte, pentru a trăi, pur și simplu.
 
Jocurile ne oferă un sprijin adecvat în viață și sunt un mod de a alunga singurătatea. Jocurile pe care le jucăm împreună ne oferă securitate, dau vieții structură și o fac mai previzibilă.
 
De altfel, toată viața suntem în principal ocupați cu structurarea timpului petrecut în starea de veghe. Ne confruntăm cu situații dife‑rite și avem astfel multe experiențe emoționale alături de ceilalți.
 
Jocurile ne fac plăcere, aduc culoare în viața noas‑tră și ne permit să ne dezvoltăm diferite fațete ale perso‑nalității, pentru că, în fond, acționăm mereu ca un actor care învață, de fiecare dată, un rol nou...
 
..............
 
... uneori jucăm un joc pentru că are o anumită miză, iar far‑mecul jocului poate fi dat uneori de faptul că putem pierde. Dacă am ști de la bun început că vom obține postul pe care ni‑l dorim, sau că vom câștiga la fotbal cu un anumit scor, oare ne‑ar mai face plăcere să jucăm?
 
Probabil că nu am mai depune atât de mult efort și am rata astfel șansa de a ne testa limitele sau de a ne dezvolta creativitatea. Nu jucăm niciodată doarunsingur joc.
 
În cadrul firmei putem fi implicați într‑un joc de putere, în care este vorba despre manifestarea ego‑ului unui manager de top. Același manager se află într‑o altă situație foarte diferită cu copiii săi, care nu‑i recunosc deloc autoritatea.
 
Poate că același manager are o soție dominatoare, care ia toate deciziile importante ce țin de viața de cuplu...
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0559 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.