Exercitii de admiratie - Marius Ghidel

Exercitii de admiratie - Marius Ghidel
-15%
Preț: 42,50 RON
50,00 RON (-15%)
Promoția expiră în: 18 ore 19 min 41 sec
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069029411
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 465
Format: 13x20

DESCRIERE

Exercitii de admiratie. Intrebari si raspunsuri - Marius Ghidel

 
Raul care ne loveşte este chiar egoul nostru
 Te poţi lupta cu egoul tău? Şi noi ne plângem că ne este lezat egoul care ne vine acum din faţă prin oameni sub forma unui rău, ca să înţelegem cum suntem noi în ascuns şi să ne schimbăm! Noi mereu ne batem singuri. Foarte frumos! Avem 10 secunde ca să oprim bumerangul pe care tot noi ni l-am aruncat în cap.
 
Nu este nimeni vinovat pentru că noi suntem răi şi nu mai iubim. Ne lipseşte acel orice ar fi şi continuitatea. Dar mereu aruncăm vina în afară şi nu vedem că tot ce ne vine spre noi este întâi în noi: un atac asupra exteriorului. întotdeauna noi suntem agresorii, ceilalţi sunt victimele.
 
Totul e pe dos decât ştim. Egoul porneşte când spunem că ceva nu este bine, e greşit, şi nu este în regulă. îl acuzăm pe Dumnezeu că nu ştie ce face şi îl atacăm.

Când cineva ne întreabă: dar nu faci nimic, nu reacţionezi? Să zici: nu vă supăraţi, dar nu este nimeni vinovat pentru ce am gândit eu înainte şi acum îmi vine din faţă sub forma unei neplăceri. Cui pe cui se scoate, şi numai aşa este. Asta este legea divină.
 
In fiecare clipă totul este perfect aşa cum este, pentru că vine de la un Dumnezeu care este perfect în tot ce face. De aceea nu putem comenta nimic şi nu ne putem opune la nimic. Nu există comentariu faţă de exterior, pentru că acesta este numai sub controlul Lui şi de aceea nu putem spune nimic despre nimic.
 
Soluţia cu care vine Domnul prin oameni în faţa noastră depinde de nivelul nostru de orgoliu. Dacă avem un ego mare, vom suferi. Nu există decât acceptarea a toate care sunt aşa cum sunt. Nu pe jumătate, nu 99%, ci 100%. Eşti total responsabil pentru floarea ta.
 
ACCEPTAREA ESTE SFÂNTĂ!
Eliberează lumea din mâna ta, este tot ce trebuie să faci, nu este nevoie să o ţii strâns! Las-o că se descurcă singură. Cum ar fi dacă ai lăsa-o în pace? Atunci se şterg programele auto distructive din spate. Cu flecare cedare, ai omorât un diavol.
 
Dă voie vieţii să fie cum vrea ea, să curgă aşa cum ştie ea mai bine! Nu este nevoie de tine în nimic. Nu împinge râul, el curge singur! Nu există probleme în lume, mintea le creează. Sunt problemele din mintea ta, nu ale lumii, sunt etichetele şi definiţiile tale. Noi trăim viaţa lor. Lumea divină nu are probleme. Acolo sunt doar autoreglare continuă, lecţii unii pentru alţii. Ce treabă ai tu cu lecţiile lor? Trebuie să şi le ducă. Oamenii nu i-ai făcut tu, şi nu ai nicio treabă cum sunt ei. Ei sunt cum eşti tu. Când te opreşti din socoteală, dispare mintea, dar şi problemele.

Fără mintea care tot socoate şi cântăreşte, totul este frumos în lume şi nu există decât bucurie şi fericire peste tot. Dar ca să ajungi acolo e nevoie să te laşi pe tine în toate şi să nu vrei mai mult bine pentru tine niciodată. Atunci lumea devine un rai. Poţi? Calea divină nu este pentru toată lumea...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0665 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.