Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Exercitii de limba romana pentru clasele II-IV

Exercitii de limba romana pentru clasele II-IV
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 370
Format: 17x24
Categoria: Auxiliare
20,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.......''Exercitii de limba romana pentru clasele II-IV''


... cartea este conceputa in conformitate cu obiectivele si continuturile din noua Programa de limba si literatura romana, aprobata de MECT prin Ordinul ministrului cu nr. 5198/01.11.2004.

... in carte veti gasi exercitii pentru antrenarea elevilor in comunicare, motivare, explicare, corectarea erorilor, jocuri de rol etc. Textele literare inserate au o tematica adecvata varstei, iar materialul este organizat astfel incat invatatorul sa-l poata utiliza creativ si selectiv, adaptandu-l la nivelul clasei.

De asemenea, in cadrul capitolelor au fost incluse fisiere continand o selectie din noile norme ortografice (DOOM2), referitoare la capitolul respectiv.

Capitolele se incheie prin cate o Recapitulare a problemelor esentiale si o Evaluare a cunostintelor folosind diferite metode.

Pentru fiecare clasa exista seturi de Teste finale, avand ca scop evaluarea sumativa a cunostintelor intr-o formula unitara si sintetica.


Astfel conceputa, lucrarea este un ghid util si antrenant adresat elevilor si cadrelor didactice.Autor: Carmen Iordachescu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.0952 sec
loader
Caut in catalog...
loader