Exercițiu de încredere - Susan Choi

Exercițiu de încredere - Susan Choi
Preț: 34,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-779-855-5
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 280
Format: 13x20

DESCRIERE

Exercițiu de încredere - Susan Choi

 
... David se mișca acum, târându-se rapid, îndemânatic, ignorând foielile, încăierările și icnetele. Un nod de șoapte și de produse cosmetice pentru păr: Chantal, și Taniqua, și Angie. Când a trecut pe lângă ele, una dintre fete l-a apucat de fund, dar el nu a încetinit.
 
Aproape imediat, Sarah și-a dat seama că blugii ei erau un semn distinctiv, ca un mesaj în Braille. Numai Chantal avea să iasă la fel de mult în evidență. Chantal purta în fiecare zi, fără excepție, un cardigan lung până la coapse de o culoare foarte vie, cum ar fi stacojiu, sau fucsia, sau verde-albastru, strâns bine în talie cu o curea cu cataramă dublă și ținte punk.
 
Alt cardigan, aceeași curea sau poate mai multe curele identice. În clipa în care s-au stins luminile, cineva se ghemuise lângă Sarah și bâjbâise-pipăise până când îi nimerise sânii, apoi strânsese tare de parcă spera să scoată suc din ei. Norbert, fusese ea sigură.
 
Când luminile erau încă aprinse, el stătuse aproape, holbându-se la ea, așa cum făcea de obicei. Ea se sprijinise pe podurile palmelor și lovise tare cu ambele picioare, regretând că era încălțată cu balerini albi, care deveniseră cam ponosiți și cenușii, și nu cu cizmele cu vârf ascuțit, trei catarame și tocuri cu flecuri metalice, pe care și le cumpărase recent din...
 
... durerea dintr-o parte îi reaminti totodată că voia să-şi anuleze programarea la neurologul lui din Binghamton. Fusese la patru consultaţii în mai puţin de patru luni şi i se păruseră din ce în ce mai inutile, până când unicul lor motiv devenise acela de a trimite încă o factură către compania de asigurări a lui Gurney.

Păstra numărul de telefon alături de numerele altor medici, în biroul din camera lui de lucru. în loc să-si continue drumul spre baie, după ibuprofen, se duse acolo să dea telefon. în timp ce forma numărul, şi-l imagină pe doctor: un bărbat mereu preocupat, spre patruzeci de ani, cu părul negru şi ondulat şi cu început de chelie, cu ochi mici, gură feciorelnică, bărbie anemică, mâini mătăsoase şi cu manichiura făcută, pantofi sport scumpi, o atitudine dezaprobatoare şi un dezinteres vădit faţă de ceea ce gândea sau simţea Gurney.
 
Cele trei femei care ocupau recepţia lui cochetă şi modernă păreau în permanenţă zăpăcite şi iritate de doctor, de pacienţii lui şi de datele de pe ecranele computerelor lor...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0770 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.