Exit 45 - Tragedie academica americana

Exit 45 - Tragedie academica americana
-10%
Preț: 53,10 RON
59,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 676
Format: 13x20

DESCRIERE

Exit 45 - Tragedie academica americana - Radu Jorgensen

 
... citea din ea, se ruga, cânta. În câteva clipe gândurile rele o părăseau. Era însă foarte frumoasă. Şoldurile astea care acum o dor îngrozitor şi le mişca atunci cu o exuberanţă care lăsa întreaga stradă cu gura căscată.
 
Era foarte subţire. Şi avea fundul mare. Acum, parcă, la April cea de atunci s-a adăugat încă una. Sunt două corpuri în trupul ei voluminos. A găsit ochelarii şi a cercetat caietul, din nou, pe dinafară.
 
Dar ştia încă de când îl găsise că nu exista nici o semnătură nicăieri, nimic cu care să-l poţi identifica pe pro prietar. În lift, după ce încercase la secretariat, îl şi deschisese. Cu o oarecare sfială. Se uitase pe prima pagină, pe ultima, pe coperţile interioare. Nimic.
 
 Încă o curvă blondă. A pretins foarte puţin, dar nici n-a ştiut să arate nimic. Semăna cu profesoara aia din Texas sau din New Mexico, de unde era, pe care au prins-o săptămâna trecută cu un elev. Cum cad ele? Cine le toarnă?
 
Vorba e: ce legumă de bărbat ajunge ăla care după ce s-a bucurat de generozitatea unei femei coapte şi nărăvaşe (ce mai fierbinţeală de pulpe, ce greutate de sâni cu sfârcul cât podul palmei, ca ai ăleia de ieri, şi ce mângâieri perfecte, deşi înduioşător de transparent regizate, sau priveliştea şoldurilor solide şi a feselor musculoase, pătrăţoase, aşa cum pleacă din dormitor spre camera de baie) se duce la sfârşitul anului şcolar s- o reclame la autorităţi?
 
Îţi vine să verşi numai când te gândeşti. Sau, ceea ce nu e cu nimic mai puţin abject, îşi dă drumul la gură jigodia de licean, implicit lăsând-o pe maică-sa să facă ea reclamaţia (din ură mocnită împotriva unei femei de vârsta ei care însă, iată, îşi trăieşte viaţa!)...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0649 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.