Exorcizarea răului

Exorcizarea răului
Preț: 12,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 112
Format: 13X20

DESCRIERE

Exorcizarea răului - Chico Xavier
 
Întâlnirile
MEDIUMILOR-CONSILIERI

Mediumii-consilieri nu trebuie să-şi neglijeze înţelegerea reciprocă şi studiul constant asociat activităţii lor particulare.
 
Prin urmare, ei se vor întâlni periodic sau ori de câte ori este posibil, pentru a schimba informaţii referitoare la Doctrina Spiritistă. Cu aceste ocazii ei vor analiza subiectele specifice muncii lor sau vor prezenta planuri şi obiective de îmbunătăţire şi de perfecţionare a grupului.
 
Asemenea întâlniri sunt absolut necesare pentru conştientizarea oricăror probleme minore apărute în funcţionarea activităţii, dar şi pentru a fi luate măsurile necesare şi benefice acestei munci. Aceste modificări, sub forma unei reîntăriri lăuntrice a scopurilor elevate ale doctrinei, constituie mijloacele unei acţiuni sigure şi directe din partea Mentorilor spirituali ai grupului, de a realiza anumite acţiuni sau de a inspira sfaturile necesare pentru echilibrul şi performanţa adecvată a grupului.
 
Mediumii-consilieri nu trebuie să treacă cu vederea la finalul fiecărei şedinţe dacă au rămas întrebări şi aspecte nerezolvate, ce sunt legate de sarcina respectivă, la care ei trebuie să mediteze ulterior, pentru a fi analizate şi soluţionate întru beneficiul grupului.
 
Studiile mediumnice

Este necesar ca grupul să se întâlnească pentru studii mediumnice.

Acest gen de întâlniri trebuie să aibă loc într-o zi diferită celei în care se realizează munca de vindecare a cazurilor de persecuţie.
 
Consilierii şi alţi membri îi vor asculta pe mediumii specializaţi în transă, le vor observa întrebările şi impresiile, pentru a rezolva orice probleme apărute în urma utilizării facultăţilor lor mediumnice, dar şi pentru a răspunde la orice alte întrebări ce pot apărea în conformitate cu principiile spiritiste şi cu Evanghelia lui Iisus.

Este foarte util în această direcţie studiul sistematic al Cărţii Mediumului, scrisă de Allan Kardec, precum şi alte lucrări respectabile pe tema mediumnităţii.
 
Binefăcătorii din planurile subtile şi spiritele familiarizate cu această muncă studiază întotdeauna pentru a deveni şi mai folositori...
 
 
DIN CUPRINS:
 
O carte diferită        
Exorcizarea răului”    

1    - Pregătirea pentru şedinţă: Integrarea zilei - din momentul trezirii  
2    - Pregătirea pentru şedinţă: Despre importanţa hranei    
3    - Pregătirea pentru şedinţă: Odihna fizică şi mentală 
4    - Pregătirea pentru şedinţă: Rugăciunea şi meditaţia  
5    - Depăşirea obstacolelor: Ploaia    
6    - Depăşirea obstacolelor: - Musafirii de acasă   
7    - Depăşirea obstacolelor: -  Alte piedici  
8    - Obstacole naturale   
9    - Centrul de Spiritism    
10    - Camera desemnată şedinţei 
11    - Sosirea la întâlnire   
12    -Conversaţiile - înainte de şedinţă    
13    - Liderul şedinţei 
14    - Punctualitatea  
15    - Mobilierul folosit    - în timpul şedinţei  
16    - Scaunele  
17    - Iluminatul încăperii            
18    - Izolarea medicală        
19    - Echipamentul electric        
20    - Echipa participantă la şedinţă
21    - Vizitatorii         
22    - Absenţa justificată      
23    - Sosirea neaşteptată - a unei persoane bolnave
 
..............
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0507 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.