Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Expert in cultivarea trandafirilor

Expert in cultivarea trandafirilor
ISBN: 973-571-531-7
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 145
Format: 20x26
39,90 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

......''Expert in cultivarea trandafirilor''


... veţi găsi informaţii despre principalele caracteristici ale multor trandafiri, precum şi o apreciere a valorii lor în cazul cultivării în grădină sau a prezentării la expoziţii de specialitate (în unele cazuri sunt menţionate şi premiile cu care au fost distinse acestei soiuri).

Alegerea prezentării celor 388 de tipuri de trandafiri s-a bazat numai pe popularitatea de care se bucură şi pe posibilitatea de a-i găsi în centre horticole, magazine, cataloage şi în sondajele de popularitate şi rezistenţă.

S-au evitat descrierile specifice cataloagelor. S-au prezentat în egală măsură aspectele pozitive şi negative, iar în unele cazuri neajunsurile depăşesc avantajele.

Pe lângă informaţiile referitoare la varietăţile de trandafiri, există un ghid despre plantarea, întreţinerea plantelor, prevenirea şi combaterea dăunătorilor.

În prezent sunt comercializate peste o mie de soiuri de trandafiri.

Mai toate sunt cultivate pentru frumuseţea şi/sau parfumul florilor, dar există şi unele soiuri cunoscute pentru fructele lor decorative, pentru frunzele viu colorate sau chiar pentru spinii lor frumos desenaţi.


Autor: D.G. Hessayon

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.4241 sec
loader
Caut in catalog...
loader