Experta în seducție - Saya Lopez Ortega

Experta în seducție - Saya Lopez Ortega
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-0796-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 208
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Experta în seducție - Saya Lopez Ortega

 
Luni, 1 mai, ora 10: 00

—   Baroneasă, fetele Ingalls vă aşteaptă în sala de şedinţe.
 
—    Mulţumesc, Marie.
 
Fetele Ingalls sunt un grup de roşcate cu ochelari cu lentile bifocale, care se îmbracă după moda anilor ’70. Le numesc aşa după Laura Ingalls, personaj emblematic ce întruchipează în mod genial naivitatea şi inocenţa. Sunt celibatare convinse, care visează la relaţii amoroase.
 
Intotdeauna dornice de un sfat, nu ezită niciodată să-şi scoată cărţile de credit ca să cumpere tot felul de servicii de consiliere. Prin urmare, mă întâlnesc cu ele în fiecare zi de luni în sala de şedinţe unde stau una lângă alta şi se uită la mine cu ochi mari în timp ce se agaţă cu înverşunare de MacBook-uri.
 
Intotdeauna savurez aceste întâlniri din dimineţile de luni. Ocazia perfectă pentru mine să port costume noi şi să mă plimb prin încăpere ca o prezentatoare de televiziune.
 
Ştiu prea bine că sunt un model pentru aceste tinere şi sunt deosebit de mândră de admiraţia pe care o afişează când intru în sala de şedinţe — capetele se întorc simultan, inimile bat nebuneşte, pupilele se dilată, iar tăcerea întinde covorul roşu în faţa mea.

—    Bună dimineaţa, doamnelor!

—    Bună dimineaţa, Baroneasă! strigă laolaltă.

—    Reamintire a lecţiei numărul unu: bărbaţilor le plac femeile mândre. Concluzie: nu alergaţi niciodată după ei pentru că nu e eficient. Lecţia numărul doi: trebuie să le daţi un motiv întemeiat să vă curteze.
 
Acest motiv este aspectul vostru. Este ambalajul vostru şi imaginea cu care vă afişaţi. De aici, schimbarea de aspect prin care veţi trece în această după-amiază.

—    Mă scuzaţi, Baroneasă..., mă întrerupe brusc cea mai puţin timidă dintre ele. Schimbarea de aspect este cu adevărat necesară?

Dată fiind imaginea patetică şi de tot râsul pe care o transmit bărbaţilor, este mai degrabă o chestiune de supravieţuire. Deontologia mă forţează însă să utilizez cuvinte mai cumpătate...

—    Nu sunteţi singure pe piaţă. Competiţia e acerbă, aşa că trebuie să ieşiţi în evidenţă.

Ridică mâna.

—    In ce fel?

—    Uitaţi-vă la mine, spun cu autoritate în glas punându-mi mâinile în şolduri.

—    Eu...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Romane erotice - Cele mai comentate cărți

Created in 0.0466 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.