Explorari in enigmatic, vol. 2

Explorari in enigmatic, vol. 2
Preț: 20,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 163
Format: 14x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Explorari in enigmatic, vol. 2 - Dan Corneliu Braneanu

 
Sacralitatea propriu-zisă a apei Ialomiţei
 
Apa în general, şi cea izvorâtă din pământ în mod special, este sacră, deoarece este un produs divin complex care, pe lângă informaţie şi memorie, posedă duhul (spiritul) său propriu.
 
In cazul Ialomiţei, ţinând seama de unde izvorăşte, informaţia şi consecutiv ei memoria, are motive să se găsească din belşug, factori suficienţi care să-i justifice duhul.
 
Informaţia deţinută de apă nu este o vorbă goală dacă ne gândim numai la aceea conţinută în gheţari, în care se pot citi, ca într-o carte, condiţii climatice şi nu numai, ale unor timpuri ancestrale, incluzând aici eventuale mesaje cosmice ale unor civilizaţii extraterestre.
 
Informaţia conţinută în molecula de apă, dar şi posibilitatea memorizării ei, a fost demonstrată în diferite laboratoare ale lumii, cum ar fi cele ale Institutului Antarctic de la Oslo sau ale modernului Institut de Cercetare a Apei Hado din Tokyo.
 
Apa înregistrează orice fel de informaţii şi preia astfel vibraţia tuturor materialelor cu care vine în contact. Având memorie, ea păstrează aceste informaţii şi le transmite în anumite condiţii unor captatori aflaţi pe o anumită lungime de undă şi frecvenţă. Implicit, ea-şi transmite şi energiile vindecătoare unor alte sisteme de viaţă, în speţă organismelor vii, energii pe care le înmagazinează sub forma unor module de frecvenţă din clasa undelor sonore.
 
Acest tablou prezentat de înregistrare, memorizare şi redare constituie tocmai structura biofizică a apei în general.
In privinţa duhului apei, aceasta nu poate fi demonstrat ca existând prin mijloacele de care dispune ştiinţa la nivelul ei actual.
 
Insă cine se poate încrede în ce simt clarvăzătorii şi în anumite întâmplări greu de explicat, poate fi sigur că nu se înşală, cel puţin în ceea ce priveşte Ialomiţa. Zona Omul - Vârful Ocolit şi Vârful Găvanele formează un areal sacru, areal de comunicare cu Cosmosul şi în directă legătură cu acest râu.
 
Ialomiţa izvorăşte dintr-o căldare glaciară situată sub Vârful Găvanele (2479 m.), un bloc de calcare albe aflat la 600 m. distanţă de Vârful Omul şi încă şi la mai puţin de Vârful Ocolit, numit şi Bucura Dumbravă, cu care apare uneori tendinţa sea fi confundat.
 
Fiind atât de apropiate, aceste trei vârfuri patronează şi asistă la naşterea Ialomiţei care pe primul său tronson se numeşte Valea Bisericii.
 
Şi din punctul de vedere al vârfurilor şi din numele văii emană sacrul, încă de la naşterea Ialomiţei. Dacă vârfurile Omul şi Bucura Dumbravă îşi pot dovedi această sacraiitate, consider că şi Vârful Găvanele, care nu a fost încă cerceta...
 
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte                   
 
1° Bucegii - Mistere din Adâncuri
Casa regală a României şi misterele munţilor Bucegi   
Tehnica Radiantă, munţii Bucegi şi România    
Bucegiul subteran                      
 
II° Aspecte acvatice
Ialomiţa - râu sacru al României     
Izvoarele cursurilor de apă şi tăurile montane - puncte sensibile în plan ezoteric                  
Misterioasa Insulă a Şerpilor
 
III° La Maglavit a fost
Petrache Lupu şi fenomenul naţional Maglavit   
Petrache Lupu, materialismul şi dacismul    
"Moşul" şi România                    
 
IV° Mai multă sau mai puţină istorie
Sarea, un argument al etnogenezei şi continuităţii      
"Ion de la Anina" - Cel mai vechi Homo Sapiens din Europa    
România, ţara surprizelor arheologice şi nu numai   
Juriştii şi istoria veche                          
 
V° Personalităţi ale parapsihologici româneşti
Căpitanul Ştefan Christescu             
Dr. Levon Mirahorian                             
Dr. Ion Popescu-Sibiu                                   
Dr. Victor Săhleanu                            
Nicu Porsenna
 
Vezi si alte carti din domeniul: Dezvaluiri

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0694 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.