Explorari in enigmatic, vol. 4 - Dan Corneliu Braneanu

Explorari in enigmatic, vol. 4 - Dan Corneliu Braneanu
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 178
Format: 14x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Explorari in enigmatic, vol. 4 - Dan Corneliu Braneanu

 
Terra, România, românii şi Munţii Bucegi
 
Evoluţia stării climatologice pe Terra în cursul anului 2005 a prezentat aspecte atât de atipice şi de paradoxale încât este firesc să te întrebi dacă această situaţie nu a fost influenţată voit sau /şi din greşeală de locuitorii ei sau pur şi simplu a făcut parte dintr-un Plan Cosmic prestabilit
 
Influenţa voită este legată de posibilităţile tehnice acum destul de bine puse la punct ale armei meteorologice, armă studiată de marile puteri de peste 30 de ani, testată şi operaţionalizată cu succese notabile.
 
Influenţa din greşeală ar proveni din scăparea de sub control a unor faze preliminare şi intermediare ale cercetării, aşa cum din greşeala comisă în unele laboratoare biologice s-au răspândit boli până acum necunoscute.
 
Altă cauză a paradoxului climatic intenţionat este mai subtilă şi se referă la comportarea pământenilor care încalcă legile cosmice divine după care se conduce Universul nostru.
 
Depravarea, sub diversele ei aspecte, politicile de impunere prin forţă a unor anumite concepte politice sau religioase, maltratarea naturii şi a aerului prin care supravieţuim, perversele gânduri individuale prin care se urmăreşte cu orice mijloc doar propăşirea eu-lui propriu, etc sunt acţiuni vicioase care declanşează automat reacţiunea necesară echilibrului cosmic. O componentă a acestei reacţiuni este tocmai spectrul climateric (dar şi geografic) la a cărui derulare asistăm.
 
Spectrul geografic şi climateric este influenţat de comportarea locuitorilor planetei dar şi de un flux cosmic care în virtutea unei anumite ciclicităţi ne mătură globul (trecerea din zodia Peştilor în cea a Vărsătorului). Acest flux cosmic (de protoni?) este continuu, dar se manifestă sub forma de rafale care au putut fi măsurate şi semnalate ca atare în luna decembrie 2004 şi auguk 2005.
 
Dacă spectrul climateric cuprinde: ploi de mare intensitate, inundaţii, secete, tornade şi tsunami, cel geografic cuprinde cutremure, erupţii vulcanice, alunecări de teren. Separat de aceste manifestări clasice au apărut şi altele cu caracter colateral şi exotic. In decembrie 2004 pe o suprafaţă de 225 km2 din Chinei s-a instalat o ceaţă groasă, nemaiîntâlnită până în prezent, care a durat două zile şi a creat inconveniente serioase.
 
Dacă manifestările apărute în anul 2005 sunt atât de neaşteptate, surpriza vine şi din localizarea lor pe Terra. S-a început cu un cutremur urmat de nemaivăzutul tsunami din Pacific, în "compensaţie'' s-a ajuns Ia marea secetă din Spania şi la marile incendii din Portugalia.
 
S-a revenit la o năpastă provocată de ape în Europa de sud-est, după care s-au pornit taifunurile Katrina şi Rita din USA. în sfârşit, la data redactării s-a mişcat şi pământul prîntr-o erupţie vulcanică în San Salvador.
 
In ceea ce ne priveşte România apa este cea care ne-a afectat intr-un mod ciudat de punctual şi de persuasiv, total disproporţionat fata de ţări apropiate ca Austria, Bulgaria şi Turcia. Ciudate au fost şi nouă tornade apărute din senin în diverse localităţi ale ţării, noutate absolută in ţara noastră.
 
Fenomenele neobişnuite climatice şi geografice semnalate pe Terra in anul 2005 au avut corespondent (mai puţin cutremurele) în ţara noastră. Dar problema se poate pune şi invers, adică ce a fost la noi ''in nuce'' s-a extins în toată lumea.
 
Această ipoteză ar putea fi susţinută de o legitate cunoscută marilor iniţiaţi după care ţara noastră este un barometru al evenimentelor trecute, prezente şi viitoare din universul nostru.
 
Admiţând această idee, chiar dacă încă nu poate fi demonstrată riguros, ar fi normal ca să se prezinte şi suporţi materiali dintre care unul îl arătăm în continuare.
Mai mulţi clarvăzători au simţit că destinele ţării noastre sunt legate şi influenţate de munţii Bucegi.
 
In octombrie 1999 Olivia din Bucureşti aprecia că Sfinxul de pe Caraiman este strâns legat de soarta ţării noastre, având în dublul său eteric cantonată multă informaţie legată de trecut.
 
De deasupra Sfinxului ea vede plecând un canal subţire, dar foarte viguros, care urcă şi străbate toate cele 9 ceruri. Capătul de sus al acestui canal se subţiază de tot dar nu intră în Oraşul de Aur. Când este atacat canalul se atacă ţara. Un asemenea atac a avut loc în perioada anilor 1523-1565 când s-a urmărit să ne pierdem...
 
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte     
 
I. Geografie Sacră. Sfinţenia munţilor
Rolul munţilor în istoria sacră a popoarelor
Manea 
OM - O legătură ancestrală între România şi India 
Toponomia malefică - Semnificaţie şi efecte 
Necesitatea unui monument al turismului în România 
 
II. Daniel Ruzo. Sculpturi megalitice 
Daniel Ruzo şi stâncile antropomorfe din România 
Nostradamus, Daniel Ruzo şi România 
Arta fotografică şi valorificarea tezaurului ancestral 
Unele consideraţii asupra sculpturilor megalitice 
Geobiologie, puncte sacre, megaliţi şi bunul simţ istoric  
Gravitaţia, levitaţia şi construcţiile megalitice 
Sfincşii din Carpaţi - o legătură ancestrală între România şi Egipt
 
III. Sacralitatea Carpaţilor româneşti
Munţii Bucegi
Europa, România şi Bucegii 
Terra, România, românii şi Munţii Bucegi 
Cutremure şi alte fenomene neobişnuite în Buşteni şi Sinaia 
Din tainele oraşului Sinaia 
Crucea de pe Caraiman 
Munţii Retezat
Facerea lumii şi Munţii Retezat 
Comentariu la un articol OZN, semnat Nae Popescu
Castelul din Carpaţi 
Munţii Călimani 
O civilizaţie ancestrală în Călimani 
Straniul caz al unor desene misterioase 
 
IV. Ipostaze vâlcene 
Oltul, ax de viaţă al judeţului Vâlcea
Sarea vâlceană, bogăţie economică şi spirituală, cu valenţe istorice
Panteonul mitologic ancestral era amplasat pe malul stâng al Oltului
 
...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0477 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.