Exproprierea pentru o cauza de utilitate publica - Sergiu Constantin Burlacu

Exproprierea pentru o cauza de utilitate publica - Sergiu Constantin Burlacu
-10%
Preț: 29,70 RON
33,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 90
Format: 13x20

DESCRIERE

Exproprierea pentru o cauza de utilitate publica - Sergiu Constantin Burlacu

 
Etapele procedurii de expropriere
2. 1 Declanşarea procedurii de expropriere.
Hotărârea de declanşare a procedurii de expropriere

La articolul 4 din Legea nr. 255/2010 sunt prevăzute etapele procedurii de expropriere, debutând cu aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai lucrărilor de interes naţional, judeţean sau local.

Prin hotărâre a guvernului sau, după caz, prin hotărâre a autorităţii administraţiei publice locale ori judeţene, expropriatorul are obligaţia de a aproba indicatorii tehnico-economici ai lucrărilor de interes naţional, judeţean sau local pe baza documentaţiei tehnico-economice aferente, amplasamentul lucrărilor conform variantei finale a studiului de prefezabilitate, respectiv a variantei finale a studiului de fezabilitate, sursa de finanţare, precum şi declanşarea procedurii de expropriere a tuturor imobilelor care constituie coridorul de expropriere, lista proprietarilor, sumele individuale aferente despăgubirilor estimate de către expropriator pe baza raportului de evaluare întocmit.

Practic, acesta este momentul în care se declanşează procedura de expropriere şi cunoaştem cu exactitate coridorul de expropriere, amplasamentul lucrării, însă după părerea noastră pot apărea incertitudini la suprafeţele ce urmează a fi dezmembrate, pentru zonele în care nu există planuri parcelare sau unde sunt diferenţe între suprafaţa măsurată şi cea înscrisă în Cartea Funciară...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Legislatie si coduri

Created in 0.0500 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.