Fara suparare. Puterea secreta a emotiilor la locul de munca - Liz Fosslien

Fara suparare. Puterea secreta a emotiilor la locul de munca - Liz Fosslien
-7%
Preț: 53,94 RON
58,00 RON (-7%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0935-5
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 320
Format: 13x20

DESCRIERE

Fara suparare. Puterea secreta a emotiilor la locul de munca - Liz Fosslien

 
... dacă nu am fi analizat deja emoțiile la locul de muncă, probabil nu am fi avut atâta încredere în sentimentele noastre și nu am fi observat niciodată cum cele mai bune rezultate creative ale muncii în echipă sunt precedate întotdeauna de construirea încrederii.
 
Însă, pentru că eram atente, am observat cât de mult afectează emoțiile fiecare segment al colaborării noastre și restul vieții noastre profesionale, cum ar fi luarea deciziilor și comunicarea dintre manager și angajat.
 
Asta pentru că viitorul muncii este emoțional. Nu există scenarii pentru cele mai dificile interacțiuni profesionale pe care le avem. Când auzi expresia „emoțiile la locul de muncă“, probabil te gândești la reperele importante din cariera ta: interviuri de angajare, negocieri de salariu și rapoarte anuale.
 
Dar, probabil, ai simțit la fel de intens și în legătură cu evenimentele de zi cu zi, aparent banale. Ești încântat când primești un OK din partea președintelui companiei ca răspuns la un comentariu pe care l‑ai făcut pe Slack, te înfurii când un coleg te întrerupe pentru a cincea oară și te îngrijorezi când vezi că într‑o sâmbătă după‑amiază ai primit un e‑mail de la lucru și te gândești dacă ar trebui să răspunzi imediat.
 
Forțele care ne constrâng să ne ignorăm emoțiile la locul de muncă trebuie combătute. La locurile de muncă moderne este nevoie de capa‑citatea de a valorifica eficient emoțiile, însă cei mai mulți dintre noi nu am învățat niciodată să facem asta în viața profesională.
 
Pe măsură ce începem să recunoaștem importanța aptitudinilor de interacțiune per‑sonală, persistă întrebarea: „Este oare posibil să fim prea delicați?“ Cât de multe emoții putem să exprimăm până să ajungem să părem neprofesioniști?
 
Dacă „sinele nostru autentic“ este copleșit și neliniștit, ar trebui să ne exprimăm sincer aceste stări? Cum influențează cine suntem (de exemplu, sexul, rasa sau vârsta) răspunsurile la aceste întrebări?
 
Reprimarea și evitarea emoțiilor pot părea cel mai ușor răspuns. „Hai să ne lăsăm emoțiile la ușă.“ Însă această atitudine este contraproductivă. Oamenii sunt ființe emoționale, indiferent de circumstanțe. Ignorându‑ne emoțiile la locul de muncă, trecem cu vederea date importante și riscăm să facem greșeli care ar putea fi evitate. Trimitem e‑mailuri care creează neliniște inutilă și nu mai reușim să găsim un...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0583 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.