Farmacia ta interioara - Robert Blaich

Farmacia ta interioara - Robert Blaich
-10%
Preț: 34,20 RON
38,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066393768
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 280
Format: 14x20

DESCRIERE

Farmacia ta interioara - Robert Blaich

 
Corecţii mecanice pentru accidentări mecanice
Cum au fast eliminate durerile de cap debilitante ale unui adolescent de 16 ani înţelegând o accidentare la sport

Chris a venit la consultaţie cu dureri de cap atât de grave, încât lua mai multe medicamente pentru controlul durerii. Renunţase să meargă la liceu din cauza depresiei şi nu putea funcţiona bine nici chiar cu medicamente. Numeroasele examene medicale, inclusiv computer tomograf, arătau că, în esenţă, totul era normal.

Căutând cauza problemei, i-am pus lui Chris întrebările pe care ie pun aproape în toate cazurile de probleme cronice, de exemplu: „Durerile de cap au tendinţa de a se înrăutăţi sau de a slăbi la o anumită oră din zi?“ Dacă aşa stau lucrurile, acesta poate fi un indicator de asociere cu nivelul zahărului din sânge sau poate cu un dezechilibru energetic, cunoscut în acupunctura cu denumirea de „qi“.

Durerile de cap ale lui Chris erau destul de constante, dar ascultându-i istoricul medical, răspunsurile lui mi-au arătat un steguleţ roşu. L-am întrebat dacă a avut traumatisme sau accidentări recente la cap şi la gât. De asemenea, la pacienţii cu dureri de cap întreb despre proceduri dentare sau de ortodontie recente. Unele proceduri dentare, chiar şi cele realizate corect, pot distorsiona şi chiar dezalinia oasele capului şi gâtului, ceea ce poate duce la probleme ulterioare.
 
Le cer pacienţilor să imi spună când au avut lucrări dentare importante, ca să le pot corecta sau reseta dezalinierile de oase şi muşchii sau dezechilibrele energetice care ar fi putut rezulta din astfel de lucrări. Dentiştii care au o gândire holistică şi recunosc că gura afectează întregul corp chiar recomandă adesea tratamentul cranial ulterior procedurilor dentare.

Chris mi-a spus că jucase un meci de fotbal într-o zi ploioasă şi lovise cu capul în mingea udă şi extra-grea, cam cu un an înainte. Durerile lui de cap apăruseră aproape imediat după aceea. In loc să treacă în câteva zile, după un an ele se agravaseră şi erau destul de constante. Ca practician holistic, pentru mine sursa durerilor lui de cap a fost foarte clară: fuseseră declanşate de traumatismul fizic suferit de Chris la cap şi la gât.
 
Alţi medici pe care îi consultase Chris îi recomandaseră să ia medicamente. Chiar dacă putea ameliora severitatea durerilor prin medicamente, durerile de cap, în opinia mea, nu erau cauzate de un dezechilibru chimic; în mod clar, ele apăruseră dintr-o accidentare mecanică. Pentru că nu cedaseră după un an de la accidentare, era posibil ca trauma mecanică să fi creat o aliniere incorectă a capului şi gâtului.

Când l-am examinat pe Chris, am găsit, într-adevăr, dezalinieri la nivelul vertebrelor din partea superioară a gâtului şi chiar şi ale oaselor craniene. După primul tratament de realiniere a oaselor, durerile de cap ale lui Chris au început să slăbească pentru prima dată de la accidentare. Corecţiile la nivelul oaselor şi muşchilor i-au ameliorat şi circulaţia sângelui în creier şi i-au redus iritaţia nervilor. In următoarele câteva luni, printr-o serie de tratamente, i-am realiniat aceste oase şi i-am reajustat muşchii afectaţi...
 
CUPRINS:
 
Introducere    
 
Partea 1 /Noua paradigmă
Capitolul 1    Si înţelegem boala cronici
Capitolul 2    Să înţelegem sănătatea  
 
Partea a II-a/Ingrijirea sănătăţii pe durata întregii vieţi
Capitolul 3    Un sistem integrat de îngrijire a sănătăţii
Capitolul 4    Piesa lipsă din paradigma îngrijirii sănătăţii
Capitolul 5    Cum arată îngrijirea hoiistică a sănătăţii în viaţa reală

Partea a III-a/Planul pentru sănătate  
Capitolul 6    E timpul: creează-ţi un stil de viaţă sănătos!
Capitolul 7    Fă ce trebuie: mănâncă, joacă-te şi gândeşte-te la tine sănătos!
Epilog    
Resurse    
Mulţumiri    

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Remedii - Terapii complementare - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0890 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.