Fata anonima - Greer Hendricks

Fata anonima - Greer Hendricks
Preț: 39,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-33-4051-2
Anul publicării: 2019
Pagini: 480
Format: 13x20

DESCRIERE

Fata anonima - Greer Hendricks

 
Vineri, 16 noiembrie
Multe femei vor ca lumea să le vadă într-un anumit fel. Treaba mea e să creez acele transformări, în şedinţe de câte patruzeci şi cinci de minute.

Clientele mele par diferite după ce le-am ajutat. Sunt mai încrezătoare, radiază. Sunt chiar mai fericite.
însă nu pot să ofer decât o rezolvare temporară. Oamenii revin, invariabil, la cine au fost înainte.
Pentru adevărata schimbare e nevoie de mai mult decât de instrumentele pe care le folosesc eu.

E şase fără douăzeci într-o seară de vineri. Ora de vârf. De asemenea, e adesea momentul în care cineva vrea să arate cel mai bine posibil, aşa că de obicei rezerv această oră din timpul meu personal.

Când uşile metroului se deschid în Astor Place sunt prima care iese, cu braţul drept chinuit de greutatea trusei mele negre de machiaj, aşa cum se întâmplă întotdeauna la sfârşitul unei zile lungi.

Ţin trusa la spate, ca să încapă în spaţiul strâmt - e a cincea mea trecere prin turnichete pe ziua de azi şi gesturile îmi sunt automate -, apoi o iau repejor în sus pe scări.
 
Când ajung în stradă, scormonesc în buzunarul jachetei de piele şi îmi scot telefonul. Tastez ca să-mi văd agenda, care este actualizată permanent de BeautyBuzz. Le spun orele în care pot lucra şi mi se trimit programările.
 
Ultima programare de azi e în apropiere de Eighth Street şi University Place. E pentru două cliente, ceea ce înseamnă că e dublă - nouăzeci de minute. Am adresa, numele şi un număr de telefon. Dar habar n-am peste cine o să dau când bat la o uşă.
 
Cu toate astea, nu mă tem de străini. Am învăţat că mai mult rău poate veni din partea chipurilor cunoscute.
 
Memorez adresa exactă şi pornesc cu paşi mari pe stradă, ocolind gunoiul revărsat dintr-un tomberon răsturnat. Un prăvăliaş trage grilajul peste vitrină şi metalul zdrăngăne când intră în locaşul lui. Trei studenţi, cu câte un rucsac pe umeri, se hârjonesc când trec pe lângă ei...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0444 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.